Filteren

2 producten


   De beste bijl kopen voor iedere klus

   Een goede bijl is onmisbaar in de gereedschapsvoorraad van een echte klusser. Je gebruikt bijlen om struiken en bomen te vellen of boomwortels door te hakken. Maar een goede bijl is ook essentieel bij het kloven van houtblokken tot aanmaakhout. De beste bijlen voor iedere hakklus vind je bij Praxis. Zo vind je op praxis.nl kloofbijlen, hakbijlen en keukenbijlen voor ieder karwei in en om het huis, maar ook kettingzagen voor de grote klus. Of je nu op zoek bent naar een stevige bijl om grof hout te hakken of juist nauwkeurig te werk wilt gaat, bij Praxis vind je zeker de bijl die past bij jouw klus.

   Veilig aan de slag

   Wat je ook gaat klussen, veiligheid staat voorop! Houd je gereedschap altijd buiten het bereik van kinderen. Berg de bijl na het klussen veilig op zodat je kroost er niet bij kan. Draag altijd een veiligheidsbril en stevige werkhandschoenen als je met een bijl aan de slag gaat. Alle bijlen hebben een ergonomisch vormgegeven steel. Het gereedschap is hierdoor eenvoudig te hanteren en ligt gemakkelijk in de hand. Zorg er wel altijd voor dat het hout dat je gaat hakken stevig op het hakblok ligt. Ga goed voorbereid aan de slag en je weet zeker dat je veilig werkt en de kans op schade aan je ogen, handen of rug minimaal is. Je afval kun je versnipperen in een hakselaar.

   In de winkel of online kopen

   In het assortiment van Praxis vind je een ruime voorraad bijlen. Of je nu op zoek bent naar een stevige kloofbijl of een handige hakbijl, je vindt altijd het gereedschap van je keuze. Wil je meer weten over het werken met een bijl? Kom naar een van de winkels van Praxis. De deskundige medewerkers kunnen je demonstreren hoe je veilig en professioneel kunt werken. Weet jij al met welke bijl je aan de slag wilt? Je bestelt de jouw favoriete bijl in de aanbieding eenvoudig online. Je hoeft bovendien de deur niet meer uit. Al je bestelde artikelen worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.