Central Park potgrond 40L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
PotgrondCentral Park producten
  • Potgrond voor binnen en buiten
  • Voor alle sooten planten
  • Complete voeding

Toon specificaties
Inhoud
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
PotgrondCentral Park producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Het is belangrijk om goede potgrond te gebruiken. Goede potgrond haalt namelijk het beste in je planten naar boven. Met goede potgrond groeien je planten optimaal en krijgen ze de nodige voedingsstoffen.

De potgrond van Central Park zorgt goed voor je planten. Gebruik de potgrond voor het aanplanten van je tuin, terras en perkplanten of voor het kweken van groenten, fruit en kruiden. Deze potgrond is een complete voeding voor de eerste zes weken en heeft een inhoud van 40 liter.

EAN: 8711216397113

RHP keurmerk
Nee
Beoogd gebruik
Tuinieren
Toepassing
Voor gebruik de inhoud van de zak goed losschudden.Op- en verpotten: Leg voor een goede drainage eerst een laagje Central Park® Hydrokorrels in de bloempot of -bak. Vul de pot of bak met een laag Central Park® Universele Potgrond. Plaats de plant(en) en vul het geheel aan met deze potgrond. Druk het geheel losjes aan en geef daarna voldoende water. Aanplanten in border of siertuin: Graaf een ruim gat waarin de tuinplant moet komen te staan. Vul het gat voor de helft met een laag Central Park® Universele Potgrond. Plaats de tuinplant en vul aan met deze potgrond. Druk het geheel stevig aan en geef ruim water.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires