Central Park potgrond 20L

1+1 gratis
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
PotgrondCentral Park producten
 • Potgrond voor binnen en buiten
 • Voor alle sooten planten
 • Complete voeding

Toon specificaties

Koop 1 artikel en krijg het 2de artikel gratis met Praxis Plus

1+1 gratis
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
PotgrondCentral Park producten

Wat zijn de specificaties?

Het is belangrijk om goede potgrond te gebruiken. Goede potgrond haalt namelijk het beste in je planten naar boven. Met goede potgrond groeien je planten optimaal en krijgen ze de nodige voedingsstoffen.

De potgrond van Central Park zorgt goed voor je planten. Gebruik de potgrond voor het aanplanten van je tuin, terras en perkplanten of voor het kweken van groenten, fruit en kruiden. Deze potgrond is een complete voeding voor de eerste zes weken en heeft een inhoud van 20 liter.

EAN: 8711216397120

 • RHP keurmerk
  Nee
 • Beoogd gebruik
  Tuinieren
 • Toepassing
  Voor gebruik de inhoud van de zak goed losschudden. Op- en verpotten: Leg voor een goede drainage eerst een laagje Central Park® Hydrokorrels in de bloempot of -bak. Vul de pot of bak met een laag Central Park® Universele Potgrond. Plaats de plant(en) en vul het geheel aan met deze potgrond. Druk het geheel losjes aan en geef daarna voldoende water. Aanplanten in border of siertuin: Graaf een ruim gat waarin de tuinplant moet komen te staan. Vul het gat voor de helft met een laag Central Park® Universele Potgrond. Plaats de tuinplant en vul aan met deze potgrond. Druk het geheel stevig aan en geef ruim water.
Gemakkelijk thuisbezorgd
 

Anderen kochten ook