Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Pokon mos & onkruid weg 50m²
Pokon mos & onkruid weg 50m² 2

Pokon mos & onkruid weg 50m²

  • Duo verpakking tegen mos en onkruid
  • Bestrijdt o.a. boterbloem, madeliefje, klaver en paardenbloem
  • Met gazonmest
  • Snel en effectief
  • Bevat extra voeding

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

44,

99

35,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Anti-mosPokon producten

Productomschrijving

Pokon Mos en Onkruid Weg! is een pakket met zowel een gazonvoeding met onkruidbestrijder als een gazonvoeding met mosbetrijder. Door mos en onkruid verstikt het gras waardoor het gazon wordt verstoord. Pokon Mos Weg! geeft voeding aan het gazon en werkt snel en effectief tegen mossen in gazons. De gazonmest bevat essentiële voedingsstoffen die ervoor zorgen dat het gazon beter bestand is tegen mos. Mos kun je het beste behandelen van maart t/m mei en van september t/m december (niet in de zomer toepassen). Voor een optimale behandeling is het belangrijk dat de grond niet bevroren is, dat er geen zware regen wordt verwacht en dat de buitentemperatuur niet te hoog is (het gras kan verbranden). Maai het gazon de eerste 4 dagen na toepassing niet. Binnen een week zal het mos zwart/bruin worden en afsterven. Na twee weken kan het dode mos worden verwijderd, bij voorkeur door middel van verticuteren. Indien noodzakelijk kan de behandeling na 90 dagen worden herhaald. Pokon Onkruid Weg! geeft voeding aan het gazon en is werkzaam tegen boterbloem, madeliefje, witte klaver en paardenbloem. Met deze onkruidverdelger, die bovendien gazonmest bevat, wordt onkruid snel verwijderd en je gazon direct gevoed. De werkzame stoffen in dit product veroorzaken een oncontroleerbare groei van onkruiden. De bladeren gaan opkrullen en uiteindelijk verwelkt en sterft het onkruid af tot in de wortel. Het gras van de behandelde plekken kan door de aanwezige meststof ook sneller gaan groeien, waardoor er mogelijk kleurverschil kan ontstaan. Het kleurverschil verdwijnt in de loop van tijd. De essentiële voedingsstoffen in deze gazonmest zorgen ervoor dat je gazon beter bestand is tegen onkruid. Onkruid kun je het beste behandelen in de periode maart t/m september. Voor een optimale behandeling is het belangrijk dat de grond niet is bevroren, dat er geen zware regen wordt verwacht en dat de buitentemperatuur niet te hoog is (het gras kan verbranden). Maai het gazon de eerste 4 dagen na toepassing niet.

Gebruiksaanwijzing
Mos Weg: Maai het gras 3 dagen voor behandeling. Meet de juiste hoeveelheid product af. Strooi de korrels gelijkmatig uit over het gazon. Besproei het gazon als het binnen 48 uur na toepassing niet regent. Onkruid Weg: Maai het gras 4 dagen voor behandeling. Besproei het gazon of strooi op een dauwnat gazon in de ochtend. Meet de juiste hoeveelheid product af. Strooi de korrels gelijkmatig over het gazon. Besproei het gazon als het binnen 24 tot 48 uur na toepassing niet regent.
EAN:
  • 8711969025943

Productveiligheid

GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Na het werken met dit product handen grondig wassen.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Specificaties

  • Algemeen
    ROHS keurmerk
    Houtcertificering
    Product doesn't contain wood
  • Technische kenmerken
    Samenstelling
    x
    Rendement per verpakking
    50 m²
    Substantie
    Vast
    Ecologisch
  • Uiterlijke kenmerken
    Vorm
    Korrel

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten