Compo gazonmeststof floranid 3kg

  • Diepgroen gazon in 7 dagen
  • Doeltreffende onkruidbestrijder die de grassen niet beschadigt
  • Voedt het gazon en bestrijdt onkruiden
  • Voedt het gazon gedurende 3 maanden
  • Voor een gazon met meer weerstand

Toon specificaties
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

Wat zijn de specificaties?

De Compo 'Floranid Plus' herbicide is een optimale combinatie van milieuvriendelijke gazonmeststof met onkruidbestrijder voor een doeltreffende gazonverzorging. Het product bevat twee doeltreffende actieve stoffen ter vernietiging van paardenbloem, witte klaver, madeliefjes, boterbloemen, distels, ... De fijne homogene korrels bevatten alle belangrijke voedingstoffen die op hetzelfde moment snel en gelijkmatig worden vrijgegeven, voor een diepgroen en stevig gazon zonder onkruid dat beter bestand is tegen veelvoudige betreden. Gewasbeschermingsmiddel.

EAN: 5411196015269

Dekvermogen
100 m²
Inhoud
3 kg
Gevarenaanduiding
Bevat UNDEFINED. Kan een allergische reactie veroorzaken. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

aanbevolen accessoires