Compo bio anti onkruid & anti mos pad & terras spray 750ml

  • kan zowel gebruikt worden op verharde, niet verharde permanent onbeteelde terreinen en tussen sierplanten
  • Maakt geen vlekken
  • Natuurlijke actieve stof
  • Werkt binnen de 24 uur

Toon specificaties
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires

Wat zijn de specificaties?

Compo Onkruid- en Mosbestrijder is een natuurlijk product dat ideaal is voor het bestrijden van onkruid en mos. Het product kan gebruikt worden op zowel verharde als op niet verharde permanent onbeteelde terreinen. Daarnaast kan het ook tussen sierplanten gebruikt worden. De onkruid- en mosbestrijder werkt binnen de 24 uur en laat geen vlekken na.

EAN: 5411196060177

Diepte
7 cm
Breedte
11.5 cm
Hoogte
26 cm
Gevarenaanduiding
Bevat 1.2-Benzisothiazol-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.