HG X zilvervisjesspray 400ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OngediertebestrijdingHG producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OngediertebestrijdingHG producten

Wat zijn de specificaties?

Zilvervisjes in huis is een veel voorkomend probleem. HG X spray tegen zilvervisjes is speciaal ontwikkeld om ze snel, effectief en langdurig te bestrijden. Gewoon even sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen en het probleem is snel en voor lange tijd verholpen.

Houd, voor het bestrijden van zilvervisjes tussen kieren of naden, het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaats en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaats zichtbaar vochtig is. Spuit, voor het behandelen van schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en dergelijke, van een afstand van ongeveer 20cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen.

EAN: 8711577110086

  • Inhoud
    400 ml
  • Dier
    Kruipende insecten
GHS02GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Bevat m-fenoxybenzyl-3-(2.2-dichloorvinyl)-2.2-dimethylcyclopropaancarboxylaa. Kan een allergische reactie veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.
Aanvullende gevareninformatie
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Gemakkelijk thuisbezorgd