image_1

Paradijsvogelplant (Strelitzia Nicolai) potmaat 21cm h 100cm

  • Trendy kamerplant
  • Grote volle bladeren
  • Luchtzuiverende werking
  • Lust wel een slokje
  • Moderne uitstraling

Toon specificaties
Productomschrijving
Met de trendy kamerplant (Strelitzia Nicolai) geef je je huiskamer een moderne look. De plant heeft grote volle bladeren en zorgt voor een luchtzuiverende werking, wat erg goed is voor je gezondheid. Je krijgt hierdoor als je thuis bent voldoende verse zuurstof in je longen. De Strelitzia is 100 centimeter hoog en wordt geleverd zonder plantenpot. Als de Strelitzia gaat bloeien komen er prachtige paradijsvogelbloemen tevoorschijn.

De Strelitzia is een kamerplant die het goed doet op een plek waar veel licht naar binnen komt. In de winter kun je hem het beste plaatsen voor een raam op het zuiden. De Paradijsvogelbloem hoeft daarom niet te wennen aan direct zonlicht. Doordat hij veel licht nodig heeft, heeft hij ook veel water nodig. In de zomer wel meer dan in de winter.

Voorkom bij het watergeven wel dat de wortels in het water komen te staan. In de winter mag de grond verder opdrogen. Geef hem nog steeds wel één keer per week water, maar verminder de hoeveelheid. Om te controleren wanneer hij water nodig heeft steek je een vinger, tot twee knokkels diep, in de grond. Is de grond na twee dagen al weer droog, geef dan meer water. Is de grond na een week nog steeds nat, geef dan minder water. Deze plant met potmaat 34 heeft ca. 6 stekken in de pot.

Benieuwd naar onze populairste kamerplanten? Bekijk ze hier.

EAN: 8716943959344


Alternatieven