image_1
image_1image_2

Paradijsvogelplant (Strelitzia Nicolai) potmaat 17cm h 55cm

  • Trendy kamerplant
  • Grote volle bladeren
  • Luchtzuiverende werking
  • Lust wel een slokje
  • Moderne uitstraling

Toon specificaties

18,

99
Productomschrijving
Met de trendy kamerplant (Strelitzia Nicolai) geef je je huiskamer een moderne look. De plant heeft grote volle bladeren en zorgt voor een luchtzuiverende werking, wat erg goed is voor je gezondheid. Je krijgt hierdoor als je thuis bent voldoende verse zuurstof in je longen. De Strelitzia is 55 centimeter hoog en wordt geleverd zonder plantenpot. Als de Strelitzia gaat bloeien komen er prachtige paradijsvogelbloemen tevoorschijn.

De Strelitzia is een kamerplant die het goed doet op een plek waar veel licht naar binnen komt. In de winter kun je hem het beste plaatsen voor een raam op het zuiden. De Paradijsvogelbloem hoeft daarom niet te wennen aan direct zonlicht. Doordat hij veel licht nodig heeft, heeft hij ook veel water nodig. In de zomer wel meer dan in de winter.

Voorkom bij het watergeven wel dat de wortels in het water komen te staan. In de winter mag de grond verder opdrogen. Geef hem nog steeds wel één keer per week water, maar verminder de hoeveelheid. Om te controleren wanneer hij water nodig heeft steek je een vinger, tot twee knokkels diep, in de grond. Is de grond na twee dagen al weer droog, geef dan meer water. Is de grond na een week nog steeds nat, geef dan minder water.

Benieuwd naar onze populairste kamerplanten? Bekijk ze hier.

EAN: 8716943963259

Specificaties

    Alternatieven