image_1

Paradijsvogelplant (Strelitzia Nicolai) 110cm met plantenpot lichte natuur tint

 • Trendy kamerplant
 • Grote volle bladeren
 • Luchtzuiverende werking
 • Luxe deco mand lichte natuur tint
 • Moderne uitstraling

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

Met de trendy kamerplant Strelitzia Nicolai geef je je huiskamer een moderne look. De plant heeft grote volle bladeren en zorgt voor een luchtzuiverende werking, wat erg goed is voor je gezondheid. Je krijgt hierdoor als je thuis bent voldoende verse zuurstof in je longen. De Strelitzia is 110 centimeter hoog en wordt geleverd in een luxe decoratieve mand in de kleur lichte natuur. Als de Strelitzia gaat bloeien komen er prachtige paradijsvogelbloemen tevoorschijn.

De Strelitzia is een kamerplant die het goed doet op een plek waar veel licht naar binnen komt. In de winter kun je hem het beste plaatsen voor een raam op het zuiden. De Paradijsvogelbloem hoeft daarom niet te wennen aan direct zonlicht. Doordat hij veel licht nodig heeft, heeft hij ook veel water nodig. In de zomer wel meer dan in de winter.

Voorkom bij het watergeven wel dat de wortels in het water komen te staan. In de winter mag de grond verder opdrogen. Geef hem nog steeds wel één keer per week water, maar verminder de hoeveelheid. Om te controleren wanneer hij water nodig heeft steek je een vinger, tot twee knokkels diep, in de grond. Is de grond na twee dagen al weer droog, geef dan meer water. Is de grond na een week nog steeds nat, geef dan minder water.

Benieuwd naar onze populairste kamerplanten? Bekijk ze hier.

EAN: 5414628102940

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Strelitzia Nicolai
 • Uiterlijke kenmerken
  Bladtint
  Groen
  Potmaat
  24 cm
 • Toepassing
  Toepassing
  Pot
  Instructie zon/standplaats
  Volle zon
  Instructie watergeven
  Regelmatig en veel
  Bloeiperiode
  September

Alternatieven