Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Phoenix Canariensis - Dadelpalm - ⌀21 cm - ↕100-110 cm

 • PHOENIX CANARIENSIS: De Phoenix Canariensis staat ook wel bekend als de Canarische Dadelpalm. De tropische look van de palm zorgt meteen voor mediterraanse sferen in je huis of tuin! Deze palm is ideaal om in een kuip op het terras te houden!
 • MEDITERRANE SFEER: Waan je in mediterrane sferen met deze prachtige boom!
 • DADELPALM: De Dadelpalm komt voornamelijk voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Doordat de dadelpalm al duizenden jaren op grote schaal wordt aangeplant is het oorspronkelijke verspreidingsgebied niet bekend! Waar denk jij dat de eerste dadelpalm stond?
 • VERZORGING: Ik heb niet veel water nodig en hou van het zonlicht, kies een lekker plekje in de zon voor mij!
 • LEVERING: Deze plant is ongeveer 100-110 cm hoog. Onze speciale verpakking beschermt de plant als deze onderweg is naar jou!

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

BuitenplantenBloomique producten

Productomschrijving

De Phoenix Canariensis, een winterharde Canarische dadelpalm. De palm is afkomstig van de Canarische eilanden, waardoor je jezelf echt op vakantie waagt. De Phoenix Canariensis is een plant die houdt van warme temperaturen, hierdoor kan je de palm de gehele zomer laten shinen op jouw terras, tuin of balkon. De plant is deels winterhard, maar in de winter kan je de palm het beste naar binnen halen – zo kan je het gehele jaar door genieten van deze plant.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze plant is 100 - 110 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀21 cm.
- Groenblijvend.
- Aantal stuks per m2: 1 stuk.

Verzorging
- Water: bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water).
- Standplaats: Zon (maximaal 5 tot 6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: oude, verkleurde bladeren zullen worden afgestoten om ruimte te maken voor nieuw blad. Deze mogen worden verwijderd door de tak zo dicht mogelijk bij de stam af te snijden.

Let op: ben je van plan om de palm binnen te zetten? Zorg er dan voor dat je de plant voorziet van 2x per week ¼ water, waarbij de grond altijd lichtvochtig dient te zijn.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

EAN:
 • 8720574439465

Specificaties

 • Algemeen
  Wintergroen
  i
  Levensduur plant
  Meerjarig
  Serie
  i
  Phoenix Canariensis - Canarische Dadelpalm
 • Technische kenmerken
  Hoogte
  125 cm
  Breedte
  25 cm
  Bestand tegen vorst tot
  0 graden celsius
  Volwassen hoogte
  300 cm
  Diepte
  25 cm
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleur bloem
  Anders
  Bladtint
  Groen
  Potmaat
  i
  21 cm
  Kleurfamilie
  Groen

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten