• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6
Exclusief online

Campsis Oranje – Trompetklimmer – ⌀15 cm – ↕60-70 cm

 • CAMPSIS INDIAN SUMMER: Een echte 'Indian Summer' haal je in jouw tuin met de Campsis x tagliabuana 'Indian Summer'. De bloemen van deze plant zijn niet alleen mooi voor het oog, maar trekken ook bijen en vlinders aan.
 • WINTERHARD: Deze plant is winterhard en kan je met een gerust hart buiten laten staan!
 • CAMPSIS: Aan deze langbloeiende plant groeien prachtig gekleurde bloemen, zo waan jij je heel even in een tropische oase
 • VERZORGING: Ik verg niet veel onderhoud, geef mij af en toe wat water. Ik hou niet echt van zon, dus dat heb ik niet veel nodig!
 • LEVERING: Deze plant is ongeveer 60-70 cm hoog. Onze speciale verpakking beschermt de plant als deze onderweg is naar jou!

Toon specificaties

26,

95
Productomschrijving

Een echte 'Indian Summer' haal je in jouw tuin met de Campsis x tagliabuana 'Indian Summer', een winterharde vrolijke trompetklimmer. Deze vrolijke klimplant met oranje trompetbloemen, weten jouw tuin om te toveren in een vrolijke en oranje oase. De bloemen zijn niet alleen mooi voor het oog, maar trekken ook bijen en vlinders aan. De Campsis ‘Indian Summer’ bloeit volop in de zomer en hoeft niet gesnoeid te worden, mocht de plant te groot worden dan kan dit alsnog.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze plant is 60-70 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀15 cm.
- De plant is winterhard en onderhoudsvriendelijk.
- Bloeitijd: Juli-september.
- Aantal stuks per strekkende meter: 3 stuks.

Verzorging
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4- 6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Tijdens strenge vorst kan je de voet van de plant beschermen met stro of afgevallen blad. Tussen eind maart en begin april kan je de plant terug snoeien naar de oudere gesteltakken.

Verpakkingstechniek
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

EAN: 8720574439359

Specificaties
 • Algemeen

  Wintergroen

  i

  Nee

  Levensduur plant

  Meerjarig

  Serie

  i

  Campsis x tagliabuana 'Indian Summer' - Trompetbloem
 • Technische kenmerken

  Hoogte

  80 cm

  Breedte

  20 cm

  Bestand tegen vorst tot

  0 graden celsius

  Diepte

  20 cm

  Volwassen hoogte

  400 cm
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleur bloem

  Oranje

  Bladtint

  Groen

  Potmaat

  i

  15 cm

  Kleurfamilie

  Oranje

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten