• NaN
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5
Exclusief online

2x Phoenix Canariensis - Canarische Dadelpalm - ⌀19 cm

 • PHOENIX CANARIENSIS: De Phoenix Canariensis staat ook wel bekend als de Canarische Dadelpalm. De tropische look van de palm zorgt meteen voor mediterraanse sferen in je huis of tuin! Deze palm is ideaal om in een kuip op het terras te houden!
 • MEDITERRANE SFEER: Waan je in mediterrane sferen met deze prachtige boom!
 • DADELPALM: De Dadelpalm komt voornamelijk voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Doordat de dadelpalm al duizenden jaren op grote schaal wordt aangeplant is het oorspronkelijke verspreidingsgebied niet bekend! Waar denk jij dat de eerste dadelpalm stond?
 • VERZORGING: Ik heb niet veel water nodig en hou van het zonlicht, kies een lekker plekje in de zon voor mij!
 • LEVERING: Deze plant is ongeveer 65-85 cm hoog. Onze speciale verpakking beschermt de plant als deze onderweg is naar jou!

Toon specificaties

40,

95
Productomschrijving

Phoenix Canariensis, beter bekend als Canarische dadelpalm, is een winterharde palm, die zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig is van de Canarische eilanden. Doordat hij warmere temperaturen gewend is, kun je de palm in de zomer laten shinen op een zonnig terras en in de winter terug naar binnen halen. De palm is matig winterhard, hierdoor kan je hem het beste tijdens strenge vorst binnen laten overwinteren.

Specificaties
- Wordt per 2 stuks geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 65-85 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀19 cm
- Groenblijvend
- Matig winterhard

Verzorging  
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Zon (maximaal 5 tot 6 uur zonlicht per dag.)
- Onderhoud: Oude, verkleurde bladeren zullen worden afgestoten om ruimte te maken voor nieuw blad, dit is een natuurlijk proces. Deze mogen worden verwijderd door de tak zo dicht mogelijk bij de stam af te snijden.

Let op: ben je van plan om de palm binnen te zetten? Zorg er dan voor dat je de plant voorziet van 2x per week ¼ water (zomer + winterperiode) waarbij de grond altijd lichtvochtig dient te zijn.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

EAN: 8720574430028

Specificaties
 • Algemeen

  Wintergroen

  i

  Ja

  Levensduur plant

  Meerjarig

  Serie

  i

  Phoenix Canariensis - Canarische Dadelpalm
 • Technische kenmerken

  Hoogte

  100 cm

  Breedte

  25 cm

  Bestand tegen vorst tot

  0 graden celsius

  Diepte

  45 cm

  Volwassen hoogte

  300 cm
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleur bloem

  Anders

  Bladtint

  Groen

  Potmaat

  i

  19 cm

  Kleurfamilie

  Groen

Alternatieven

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten