Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Houten kerstboom kopen bij Praxis

Kerstmis is niet compleet zonder een mooie echte kerstboom of kunstkerstboom! Hoewel de traditionele kerstboom nog steeds een favoriet is in vele huiskamers, zien we ook een nieuwe trend opkomen. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een houten kerstboom. Deze alternatieve boom staat net zo sfeervol en kan door zijn compacte afmeting overal neergezet worden. Doordat de kerstbomen van hout zijn gemaakt, heb je geen last van naalduitval. Er is een ruime keus in houten kerstbomen: we hebben verschillende modellen, zoals steigerhouten kerstbomen of 3D kerstbomen van takjes.

Houten kerstboom aanbieding

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een houten kerstboom kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende houten kerstboom aanbiedingen. Elke houten kerstboom aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze houten kerstboom aanbiedingen en pak je voordeel!

Leuke tips om je houten kerstboom te versieren

Ben je uitgekeken op je kunstkerstboom? Wil je geen naalden overal in huis? Of heb je simpelweg te weinig ruimte voor een kerstboom? Kies dit jaar dan eens voor een hippe houten kerstboom. Een landelijke kerstboom is helemaal volgens de laatste interieurtrend. Je kunt zelfs de boom het hele jaar door laten staan. In de wintermaanden decoreer je de moderne kerstboom met leuke kerstdecoratie zoals glanzende kerstballen, kerstkaarten, kerstlampjes en mooie dennenappels. Een kerstboom met plankjes kun je de rest van het jaar versieren met fotolijstjes, kaarsen en andere accessoires. Een boom van takjes versier je zoals een gewone kerstboom, met kerstartikelen zoals slingers of kerstballen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen sfeervolle houten kerstboom.

Kerst DIY: zelf een houten kerstboom maken?

Bij de Praxis kun je houten kerstbomen kopen in verschillende afmetingen. Zo hebben we exemplaren van 2 meter hoog, maar ook kleine tafelmodellen. Handig als je niet zo veel ruimte in huis hebt! Voor elke smaak en stijl hebben we een houten kerstboom. Zo kun je bij de Praxis houten kerstbomen kopen met vakjes, maar ook natuurlijke bomen van twijgenhout en 3D kerstbomen. Bekijk ze allemaal in ons assortiment, waar je ook diverse houten kerstversieringen kunt kopen. Vind je het leuker om zelf een houten kerstboom te maken? Met ons steigerhout assortiment creëer je eenvoudig je eigen one of a kind houten kerstboom. Op voordemakers.nl vind je verschillende stappenplannen voor het maken van een houten kerstboom.