Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Gewicht
 • Hoogte
 • Inhoud
 • Kleur
 • Lengte
 • Materiaal
 • Type
12 producten

  Dresco Kroon kogellagervet
  Dresco Kroon kogellagervet
  Fietsreparatie
  Dresco reparatiedoos Simson
  Dresco reparatiedoos Simson
  Fietsreparatie
  Dresco Kroon Oil Handy
  Dresco Kroon Oil Handy
  Fietsreparatie
  Dresco Kroon Oil poetsolie
  Dresco Kroon Oil poetsolie
  Fietsreparatie
  Dresco Kroon vaseline
  Dresco Kroon vaseline
  Fietsreparatie

   Onderhoud je fiets zelf

   Geen zin meer om je fiets naar een dure fietsenmaker te brengen? Geen tijd om een dag te wachten voordat je band is geplakt? Repareer je fiets zelf! Bij Praxis vind je alle producten om je fiets eenvoudig zelf te onderhouden of op te lappen.

   Snel aan de slag

   Praxis heeft een uitgebreid assortiment voor het volledige onderhoud van je fiets. Je fiets goed verzorgen is eenvoudiger dan je denkt. Ga veilig de weg op met goed opgeblazen banden. Je pompt je fietsbanden direct op met een van de fietspompen van Praxis. Kies voor de klassieke versie met houten voetstuk of blaas je banden nog sneller vol met een de beste moderne fietspomp van kunststof. Zorg er met reinigingsvloeistof voor dat je fiets altijd gesmeerd blijft lopen. De vloeistof verwijdert vuil en vetten uit je ketting en is bovendien ook geschikt voor motorfietsen. Om je fiets in goede staat te houden is siliconenspray essentieel. Door deze spray regelmatig te gebruiken bescherm je je fiets tegen roest, vuil en vocht. Daarnaast zorgt de spray voor een goede conditie van het rubber, plastic en de chroomdelen. Op praxis.nl vind je nog veel meer producten om je fiets in optimale vorm te houden. Je hebt zo nog langer plezier van jouw favoriete rijwiel.

   Fietsreparatie wanneer jij wil

   Wil je ‘s ochtends naar je werk maar heb je een lekke band? Met de compacte reparatieset heb je alles bij de hand om deze snel te plakken. De set bevat onder andere bandenlijm, plakkers en waterproof schuurpapier. Met een reparatiedoosje kun je wel twaalf keer een lekke band repareren wanneer jij wil. Kom je onderweg stil te staan met een platte band? Gebruik dan Plak & Pomp. Hiermee plak je de band en pomp je deze ook direct op. Door het compacte formaat is het product makkelijk mee te nemen en berg je het eenvoudig op. Bij Praxis heb je een brede keuze uit gereedschap voor je fiets. Met de metalen gatensleutel draai je loszittende moeren en bouten direct vast. De bandenlichters gebruik je om gemakkelijk de buitenband van de velg te verwijderen. Maak een keuze uit al het fietsgereedschap op praxis.nl om fietsreparaties uit te voeren wanneer het jou uitkomt.

   Gemakkelijk online kopen

   Bestel de beste producten voor fietsreparatie online en laat deze gemakkelijk thuis bezorgen. Bovendien vind je op praxis.nl materiaal in de aanbieding en profiteer je van hoge kortingen. Repareer je fiets in een handomdraai en je kunt zo weer veilig de weg op!