image_1

Brunox roestomvormer Epoxy 150ml

 • Geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten
 • Vrij van zware metalen en vrij van minerale zuren
 • Te combineren met alle gangbare lakken en plamuur

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
De Brunox roestomvormer Epoxy is een anti-roestbehandeling en epoxy grondlaklaag in één. De roestomvormer kan overal gebruikt worden waar roest is ontstaan en is ideaal voor het herstellen van roestplekken. De roestvervormer is geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. De roestvervormer is vrij van zware metalen, minerale zuren en is te combineren met alle gangbare lakken en plamuur.

EAN: 7610567930011

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Buiten, Binnen
 • Technische kenmerken
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Metaal
 • Gebruiksgemak
  Droogtijd
  2 h
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Achter slot bewaren. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven