Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kleur
 • Type
2 producten

  Fietskrat wit 400x300x260mm
  Fietskrat wit 400x300x260mm
  Fietskratten & fietsmanden
  Fietskrat roze 400x300x260mm
  Fietskrat roze 400x300x260mm
  Fietskratten & fietsmanden

   De stevigste fietskratten

   Een fietskrat, ze zien er misschien niet allemaal even mooi uit maar handig is het zeker wel. De fietskratten in de online shop van Praxis zijn allemaal gemaakt van het beste kunststof en zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Wat dacht je van een heerlijke roze kleur deze zomer? Of ga je toch liever voor zwart? Wanneer je de kratten liever met je eigen ogen en handen ziet is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om even langs een van de fysieke winkels van Praxis te gaan!

   Gebruik van een fietskrat of fietsmand

   Het gebruik van een Praxis fietskrat is vrij simpel. Eenmaal bevestigd aan de fiets kun je in je fietskrat een groot aantal spullen vervoeren. De kratten hebben een inhoud van ongeveer 34 liter waardoor ze ook heel handig zijn in het vervoer van de dagelijkse boodschappen of een grote schooltas. Met een stevige en goedkope fietskrat van Praxis maak je het vervoer per fiets voor jezelf toch weer een stukje aangenamer! Of kies voor een leuke fietsmand! Vervoer je de boodschappen liever achterop je fiets? Dan kun je kiezen voor fietstassen. Deze zijn ook makkelijker te monteren dan een fietskrat op bijvoorbeeld een stadsfiets.

   Hoe bevestig ik een Praxis fietskrat?

   Het bevestigen van een fietskrat of fietsmand is vrij gemakkelijk. Onze fietskratten kunnen namelijk gewoon vastgezet worden met een aantal tiewraps. Kortom het enige wat je eigenlijk nodig hebt is een fiets, een fietskrat en een aantal tiewraps. Als je een transportfiets hebt, dan is het bevestigen helemaal makkelijk. Makkelijker kunnen we het eigenijk niet voor je maken. Het aanschaffen van één van onze fietskratten kan via onze online winkel maar is uiteraard ook mogelijk in een fysiek filiaal. Controleer voor de zekerheid toch nog even de voorraad in de winkel. Zo weet je zeker dat het fietskrat of de fietsmand naar jouw keuze wel aanwezig is in de winkel.