Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte (cm)
 • Diepte (cm)
 • Hoogte (cm)
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie vaak ook terug onderaan de productpagina's.
167 producten

Krabpaal kopen bij Praxis

Zoek je een krabpaal voor je kat voor in je huiskamer? Of wil je voor jouw kattenvriend een andere ruimte omtoveren tot speelparadijs? Koop dan een krabpaal bij Praxis. Praxis heeft een uitgebreid aanbod aan krabpalen die je gemakkelijk kunt plaatsen binnenshuis. In ons ruime assortiment hebben wij krabpalen die geschikt zijn voor kittens tot grote katten. De meeste zijn voorzien van diverse platforms en kleine knusse huisjes waar ze een dutje kunnen doen of lekker kunnen ontspannen in een comfortabele hangmat. Ook vind je krabpalen met speeltjes die jouw nieuwsgierige katten zullen vermaken. Jouw krabpaal bestel je eenvoudig online bij Praxis. Wij bezorgen 'em gewoon bij jou thuis, dat scheelt je een hoop gesjouw!

Een speels centrum voor je kattenvriend

Of je nou een kleine kitten hebt of een grote kat, ze verdienen allemaal een eigen plekje om te spelen, op te rusten of om hun dagelijkse workouts te doen. Praxis heeft veel krabpalen met meerdere verdiepingen en massieve frames die bedekt zijn in zacht, comfortabel pluche of zijn gemaakt van hout, wat de paal een natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien zijn van een gaaf design, sommige zelfs met een hangmat. Het is de perfecte plaats voor katten om te krabben, klimmen, zitten, verstoppen en te ontspannen. Ze zullen het heerlijk vinden om achter elkaar aan te rennen terwijl ze van en op deze leuke speelmeubels springen. Niet geheel onbelangrijk, onze krabpalen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart of blauw of wit. Zo past de krabpaal perfect bij je interieur. Zijn je katten moe? Laat ze dan uitrusten in een comfortabele kattenmand

Sisaltouw voor scherpe nagels

Katten krabben graag en hebben iets nodig om hun nagels aan te slijten. Door te kiezen voor een krabpaal gewikkeld in sisaltouw kunnen je kattenvriendjes hun klauwen scherper maken. Dit zorgt voor een gezonde uitlaatklep voor de krablust van je kat.