Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Iams cat adult indoor chicken 3kg

Iams cat adult indoor chicken 3kg

  • Ondersteunt de gezondheid en vitaliteit op 7 punten
  • IAMS for Vitality Indoor voor volwassen en senior, met verse kip, is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding die uw kat gezond en vitaal houdt
  • Slanke en gezond lichaam: bevat 14% minder vet (in vergelijking met IAMS voor volwassen katten met verse kip)

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

KattenvoerIams producten

Productomschrijving

IAMS for Vitality Indoor voor volwassen en senior katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding. Ons heerlijke recept met verse kip wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen. Katten moeten gezond, actief en vitaal zijn. Daarom bevat ons heerlijke recept 89% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte). Dit recept voor binnenkatten is ideaal om uw kat slank en gezond te houden.

IAMS streeft ernaar om katten de geavanceerde voeding te bieden die ze nodig hebben met een heerlijke smaak, zonder compromissen, om de gezondheid en vitaliteit op 7 punten te ondersteunen. Dit recept helpt de geur van de ontlasting en de vorming van haarballen te verminderen. Bevat 14% minder vet voor een slank en gezonde lichaam (in vergelijking met IAMS voor volwassen katten met verse kip).

Dankzij het evenwicht van omega 3 en 6 in IAMS zal uw kat stralen met een gezonde huid en glanzende vacht. Deze voeding biedt ondersteuning voor de urinewegen van uw kat met onze speciaal samengestelde recepten die de urine-pH verlagen. Uw kat zal naar hartenlust klimmen en springen dankzij de hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen die sterke spieren en gezonde gewrichten ondersteunen. De mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem zodat uw kat goed beschermd aan zijn volgende avontuur kan beginnen. Onze krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden van uw kat tijdens het kauwen sterk en gezond houden. Een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp stimuleert een gezonde spijsvertering, wat u bij het opruimen van de kattenbak zult waarderen. IAMS for Vitality bevat ook essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart, zodat u lang van uw geliefde huisdier kunt genieten.

IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten, waar u elke dag van kunt genieten.

EAN:
  • 8710255150444

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    Product doesn't contain wood
  • Toepassing
    Levensfase
    Niet van toepassing
  • Gebruiksgemak
    Kant & klaar

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten