Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Iams hondenvoer for Vitality Senior 7+ Large kip 12kg

Iams hondenvoer for Vitality Senior 7+ Large kip 12kg

  • Ondersteunt de gezondheid en vitaliteit op 7 punten
  • IAMS for Vitality met verse kip voor senior honden van grote rassen is 100% complete en uitgebalanceerde voeding om uw hond gezond en vitaal te houden
  • Gezonde spijsvertering: speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer prebiotica en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

HondenvoerIams producten

Productomschrijving

IAMS for Vitality is een specialistische voeding voor senior honden van grote rassen die jouw hond op 7 punten ondersteunt om gezond, actief en vitaal te blijven. Dit heerlijke recept met verse kip bevat zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van jouw hond.

Om de spijsvertering van jouw hond te ondersteunen, bevat dit recept een speciaal vezelmengsel met onder meer prebiotica en bietenpulp. Door de toevoeging van hoogwaardige eiwitten, essentiële mineralen en vitamine D ondersteunt dit recept de gewrichten en botten van senior honden en draagt het bij aan hun mobiliteit.

Om de gebitsverzorging van jouw hond te verbeteren, bevat dit recept krokante brokken en een optimaal gehalte aan mineralen om de vorming van tandsteen te helpen verminderen. Daarnaast draagt de mix van omega 3 en 6 bij aan de gezonde huid en glanzende vacht van jouw hond. Ook bevat dit recept antioxidanten met vitamine C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem en essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart.

Om de voeding nog smakelijker te maken, heeft IAMS verse kip aan het recept toegevoegd. Het eiwitgehalte van het recept is aangepast aan de behoeften van senior honden om de verteerbaarheid van de producten te verbeteren. Op deze manier kan je dagelijks genieten van de gezondheid en vitaliteit van jouw geliefde huisdier. Met IAMS for Vitality zie je de gezondheid en vitaliteit van jouw hond op 7 punten elke dag verbeteren.
EAN:
  • 8710255153919

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
  • Toepassing
    Levensfase
    Senior
  • Gebruiksgemak
    Kant & klaar
    i

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten