• NaN
image_1
image_1image_2
Exclusief online

Stalmat 50 x 100 cm - 40 mm

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • Lange levensduur

Toon specificaties

28,

95
Productomschrijving
Wil je jouw dieren voorzien van meer comfort en tegelijk minder tijd kwijt zijn met het schoonmaken van het verblijf? Maak dan gebruik van een rubberen stalmat. Naast comfort, geeft deze vloer extra bescherming aan de gewrichten van het dier. De noppenstructuur aan de onderzijde werkt namelijk ergonomisch én daarnaast ook drainerend. De rubberen mat is niet alleen geschikt als stal mat, maar kan ook gebruikt worden voor looppaden en uitloopgebieden.

Stalmat van 50 x 100 x 4 centimeter
De stalmatten zijn gemaakt van rubber. Dit zorgt voor extra grip op de ondergrond. Perfect voor paarden, pony's en ander kleinvee. Naast de antislip werking, heeft de rubber stalmat ook een isolerende en (geluid)dempende werking. De onderzijde van de mat is voorzien van een noppenstructuur. Door deze structuur kunnen water en urine eenvoudig afgevoerd worden. Met de vocht-doorlatende eigenschap van de tegels kun je jouw stro-verbruik aanzienlijk verminderen.

Als de trailer mat vies wordt, kun je deze gemakkelijk schoonmaken met water. De onderzijde van de paardenstal mat zorgt ervoor dat de vloer enigzins ventileren kan, waardoor het vocht gemakkelijk op kan drogen en de mat dus niet gaat schimmelen.

Rubber stalmat van 40 mm dik
De stalmat van 50 bij 100 centimeter is perfect voor iedere stalmaat. De dikte van de vloer is 40 mm. Door het combineren van meerdere matten, kun je ieder formaat oppervlak bedekken. Dit zorgt ervoor dat de tegel geschikt is voor meerdere toepassingen:

Stalvloeren voor paarden, pony's en kleinvee
Wasplaatsen voor paarden, pony's en kleinvee
Looppaden voor paarden, pony's en kleinvee
Uitloopgebied voor paarden, pony's en kleinvee

De tegels van een halve vierkante meter kunnen eenvoudig geplaatst worden. Voor stallen en looppaden adviseren wij de staltegels aan elkaar, en eventueel de ondergrond, te verlijmen met MS-polymeer kit. Voor wasplaatsen adviseren wij de tegels zowel aan elkaar als aan de ondegrond te verlijmen. Is de mat te groot? Dan kun je het rubber eenvoudig op maat snijden met een scherp mes, een decoupeerzaag met een grof zaagblad of een gatenboor.

Stalmat rubber tegel
Lengte 50 cm
Breedte 100 cm
Dikte 40 mm
Aantal m² per tegel 0,5 m²
Gewicht 13 kg
Materiaal Rubber
Merk GreenTyre

Tip: Met een scherp stanleymes kun je stalmat eenvoudig op maat snijden.

EAN: 8720704602790

Specificaties

  Alternatieven

  Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

  Hulp nodig?

  Andere vraag?

  Praxis winkels

  Vind een winkel bij jou in de buurt

  Volg Praxis

  Makkelijk betalen

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief


  © 2023 -

  Praxis

  Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten