EXIT Aksent houten zandbak 200x140cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ZandbakkenExit producten
  • Stevige metalen hoeken
  • Grootste EXIT zandbak
  • Keuken met keukenaccessoires
  • Functionele waterkraan
  • Handige opbergruimte

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ZandbakkenExit producten
Productomschrijving

De Aksent van EXIT is een grote houten rechthoekige zandbak. De zandbak is voorzien van een bankje, opbergruimte en keuken uitgerust met keukenaccessoires en bezorgt kinderen gegarandeerd veel speelplezier.

Het keukenblad is afgewerkt met een fornuis met draaiknoppen en een wasbak met écht werkende kraan. De kraan functioneert wanneer je de tuinslang erop aansluit en dankzij de uitneembare wasbak kun je het kraanwater eenvoudig uit de wasbak verwijderen. Onder het keukenblad zit een grote opbergruimte waar je al het speelgoed - zoals de pannen – kunt opruimen wanneer de kinderen zijn uitgespeeld.

De zandbak is eenvoudig te monteren en super stevig. De voorgeboorde planken worden in de hoeken bevestigd aan metalen koppelstukken, waardoor de zandbak stabiel staat. De hoeken hebben een opvallend groene kleur en in combinatie met het grijskleurige hout geeft het de zandbakken een moderne uitstraling.

De Aksent zandbakken van EXIT Toys zijn gemaakt van FSC gecertificeerd cederhout. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten zandbakken voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

EAN: 8720088263174

Specificaties
  • Technische kenmerken
    Minimale leeftijd
    3
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven