Techwood schommelframe Premium Yuko 278x218x230cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Buitenspeelgoed
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Buitenspeelgoed
+ 45.000 producten online
Gratis verzending vanaf 50,-
Haal bestelling na één uur op
Meer klusvoordeel met Praxis Plus!
Productomschrijving

Een schommelframe is de ideale oplossing om je kinderen urenlang in de tuin zoet te houden. De metalen en houten schommelframe Techwood Premium Yuko bestaat uit twee schommels, een duoschommel "face-to-face". Deze schommelframe is geschikt voor een 4-tal kinderen. De hoogte van de schommels is verstelbaar met karabijnhaken en kan dus gemakkelijk worden aangepast voor kinderen van verschillende leeftijd en grootte. De "face-to-face" schommel is uitgerust met ergonomische en schokdempende zitjes. Het design zorgt voor meer veiligheid dankzij het antiknelconcept.

De combinatie van hout en metaal zorgt voor een zeer aangename, moderne uitstraling en de metalen balken versterken de stevigheid en de veiligheid van het geheel. Is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Voor een maximale veiligheid moet deze schommelframe vóór gebruik worden verzegeld met de verzegelingslipjes. De afmetingen van het frame zijn 278 x 218 x 230 cm.

Wil je nog meer tuinspelen voor je kinderen ontdekken? Neem dan een kijkje op onze website of bezoek één van onze Praxis-winkels.

EAN: 3222871845208

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2
  Maximale leeftijd
  12
 • Technische kenmerken
  Hoogte
  16 cm
  Minimale leeftijd
  3
  Diepte
  240 cm
  Draagcapaciteit
  50
  Breedte
  16 cm

Alternatieven