image_1

SwingKing speeltoren Maria + glijbaan en schommel rood 295x160x210cm

 • TüV- en FSC-gecertificeerd
 • Geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar
 • Geschikt voor buitengebruik

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Speeltoestel Maria van SwingKing is gemaakt van vierkant hout en heeft een dubbele blauwe schommel met blauwe handgrepen. Aan de toren zit een 1,75 meter glijbaan en kinderen kunnen omhoog klimmen via de klimstenen, of gewoon via het trappetje. De ruimte onder de toren is te gebruiken als zandbak. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar.

Het speeltoestel is gemaakt van uit geïmpregneerd FSC-gecertificeerd hout (afkomstig uit duurzaam beheerde bossen) dat jarenlang meegaat.

Montage is eenvoudig. Het is aan te raden de set te verankeren met grondankers. Accessoires zijn makkelijk te wisselen en uit te breiden waardoor je kan variëren voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires. Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Het speeltoestel is voorzien van een Tüv-certificering, wat betekent dat het getest is op veiligheid volgens de Duitse norm.

EAN: 8717306722216

Specificaties
 • Algemeen
  Maximale leeftijd
  8 Year(s)
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Hout (bewerkt)
  Maximale belasting
  80 kg
  Maximale werkhoogte
  1 mm
  Minimale leeftijd
  3
  Werkzame lengte
  1 mm
  Werkbreedte
  1 mm
  Opblaasbaar
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Rood
 • Accessoires
  Type speeltoestel
  Speeltoestel

Alternatieven