Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
SproeiersGardena producten
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

De Gardena EasyControl vergemakkelijkt tuinbesproeiing in combinatie met het gebruik van sproeiers of een druppelsysteem. De besproeiingscomputer wordt direct op de kraan aangesloten en bestuurt de besproeiing volgens de geselecteerde starttijd en tijdsduur. Handig, bijvoorbeeld tijdens vakanties en weekendjes weg. Middels het afneembaar bedieningspaneel kunnen de instellingen worden gewijzigd zonder een gebruiksaanwijzing te raadplegen.

Automatische en tijdsbesparende besproeiing
Met een Gardena besproeiingscomputer wordt de tuin ook wanneer er niemand thuis is besproeid. Met de automatische besproeiing 's ochtends vroeg of 's avonds laat verdampt er minder water.

Waterbesparende werking
Er kan een Gardena regensensor of bodemvochtigheidssensor worden aangesloten; dan wordt de automatische besproeiing onderbroken op basis van de vochtigheid van de grond en de regenval.

Veilig gebruik
Als de batterij bijna leeg is, wordt dat aangegeven op het display zodat de batterij tijdig vervangen kan worden. Met een 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd), functioneert de EasyControl ongeveer één jaar.

Volledige weergave
Alle instellingen zijn in een oogopslag op het heldere scherm te zien.

Eenvoudige programmering
Het perfecte instapmodel. Selecteer de besproeiingsfrequentie, duur en starttijd door de betreffende knop te gebruiken. 3 besproeiingen per dag, stel in op iedere 24 uur of iedere 2e, 3e of 7e dag. Instelbaar van 0u 2min tot 1u 0min.

EAN: 4078500188104

Accutype
1 x 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd)
Druk
0,5-12 bar
Aansluiting
Voor kranen met 26.5 mm (G 3/4) en 33.3 mm (G1) draad
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires