image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8

B-Hyve Tap Timer (Bluetooth)

 • Bluetooth-besturing
 • Eenvoudige wifi-upgrade: koppel met de B-hyve hub (apart verkrijgbaar)
 • Ingebouwde debietmeter
 • Eenvoudig te installeren en te bedienen
 • Duurzaam

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Met de B-hyve bluetooth-timer kun je de irrigatie van de slang vanaf je Bluetooth-apparaat bedienen. Geen dode planten meer, omdat je vergeten bent om ze te gieten. Geen modderige gazons meer, omdat je vergeten bent om het water af te zetten. Download de Android- of iOS-app B-hyve om je timer te programmeren. Gebruik de bluetooth-functionaliteit van je mobiele apparaat om je B-hyve uit het bereik van het bluetooth-signaal tot 150 voet te bedienen en te programmeren. De timer biedt een berispingsfunctie, zodat je zonder telefoon kunt gieten. Voeg nog meer intelligente timers toe om meerdere bewateringszones in je tuin te maken.

De ingebouwde debietmeter van B-hyve maakt het mogelijk om het waterverbruik te volgen en kan op basis van volume (gallonen) of op tijd worden gemeten. Dit maakt je timer perfect voor alle soorten toepassingen, waaronder irrigatie van je planten, tuinieren, wassen van je auto, het vullen van je zwembad en voor broeikas of hydrocultuur.

De B-Hyve is duurzaam, met een weerbestendig en lekvrij design, dat een timerprestatie garandeert en de twee AA-batterijen (niet meegeleverd) veilig voor de elementen houdt.

Verbind je voor wifi-toegang met de B-hyve hub (apart verkrijgbaar). B-hyve hub maakt het mogelijk om Smart Watering te gebruiken. Hierbij word gebruik gemaakt van locatievoorwaarden en live-weer-feeds zodat je controller automatisch de juiste hoeveelheid water aan je planten geeft.

EAN: 046878949959

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Diepte
  7.4 cm
  Breedte
  16.3 cm
  Hoogte
  22.1 cm
  Materiaal
  Kunststof

Alternatieven