Pomp-accessoires kopen bij Praxis

Bij Praxis kun je veel soorten accessoires kopen voor diverse pompen, zoals vijverpompen, dompelpompen en waterpompen. Deze producten hebben wij opgesplitst in de volgende categorien; aanzuigslangset, dompelpompslangset, ombouwset, slangenset en slangverbinder. Een aanzuigslangset is de slang waardoor het water wordt aangezogen. Een dompelpompslangset is specifiek ontworpen om aan te sluiten op een dompelpomp. Met een ombouwset kun je een stuk tussen de pomp en het stopcontact aansluiten. Slangensets zijn te verbinden met het apparaat en kunnen het water aanzuigen of afvoeren. Slangverbinders zorgen voor een stevige verbinding tussen meerdere slangen.

Waarvoor zijn pomp-accessoires?

Deze handige accessoires zorgen er voor dat je het optimale uit jouw pomp kunt halen. Hierdoor heb je een optimale werking en gaat de pomp in veel gevallen nog langer mee. Het gebruik van de juiste accessoires is daarom dan ook erg belangrijk. Wil je graag bestellen met korting? Kijk dan in onze folder voor de lopende aanbiedingen of neem een kijkje op onze site voor onze exclusieve online deals. Wij hebben vaak aanbiedingen, dus mis dat voordeel niet! Wanneer je een vaste klant bij ons bent kun je nog meer voordeel behalen door onze klantenkaart te gebruiken.

Hoe werk ik met pomp-accessoires?

Vindt je het erg lastig om onze producten te gebruiken en wil je graag wat advies? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor een advies op maat. We kunnen je dan adviseren over welke accessoires er passend zijn bij jouw pomp en hoe je deze kunt gebruiken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het juiste product met de optimale werking. Daarnaast geven wij je graag aanvullende uitleg en informatie over het gebruik en over bijpassende producten waarmee je nog meer uit jouw pomp kunt halen.