1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bestrating
 4. Terug naar Bloembakken & stapelblokken

Bloembakken & stapelblokken

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Vorm

30 producten
Sorteren op:

Decor stapelblok strak antraciet 60x12x10cm

Decor stapelblok strak antraciet 60x12x10cm

Bloembakken & stapelblokken

4,

59

Vaste bloembakken in de tuin

Wil je met stapelstenen een mooie borderrand maken naast je terrastegels? Of met stenen bloembakken een gezellige bloeiende rand die gelijk het gras buiten de perken houdt? Om jouw tuin precies te maken zoals jij wilt, vind je niet alleen bestrating of grind bij Praxis. Ook stenen voor decoratie vind je bij ons. Zoals handige bloembakken, die je alleen maar op de goede plek hoeft te leggen en je kunt de plantjes die je wilt erin zetten. Praxis heeft keuze genoeg, niet alleen in de winkel, maar ook online!

Online jouw bloembakken kopen

Om de bloembakken te kopen die je mooi vindt, hoef je niet eens naar de winkel te komen. Ook online kun je bij Praxis alles bestelling wat je nodig hebt. Bij stenen stapelblokken en bloembakken is dat helemaal prettig, omdat wij zorgen dat al deze zware tuinspullen bij jou in de tuin worden bezorgd. Dat scheelt heel veel gesjouw en gesleep. Online jouw bloembakken kopen heeft ook nog een ander voordeel. Bij ons op de site zijn vaak hele leuke kortingen en mooie aanbiedingen te vinden. Ook voor bestratingen en vaste plantenbakken!

Waar zet je jouw bloembakken neer?

Weet je al precies waar de bloembakken in de tuin komen? Dan weet je precies wat je nodig hebt en kun je gelijk bestellen. Maar misschien weet je nog niet zo goed waar je de plantenbakken gaat gebruiken. Of je twijfelt nog over de indeling van je tuin. Maak dan een tuinplan! Zo plan je heel gemakkelijk waar je wat in de tuin zet en kun je je veel eenvoudiger een goede voorstelling maken van je tuin.