• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bestrating
 4. Terug naar Afwatering

Afwatering

Filteren

Sorteren op
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Vorm

11 producten
Sorteren op:
i

Hydroblob regenwatbuffer D34 120 x 20 x 15cm

Hydroblob regenwatbuffer D34 120 x 20 x 15cm

Alleen online

32,

99

Alles voor een goede afwatering via Praxis

Bij het tegelen van een terras of het aanleggen van een nieuwe bestrating in de tuin of oprit is het zorgen voor een goede afwatering erg belangrijk. Bij Praxis koop je voordelig en eenvoudig alles wat je nodig hebt om onder ieder type bestrating overtollig water snel weg te laten lopen zoals een infiltratieput, afvoergoot en regenwaterbuffer. En ook als je de tuin of het pad wilt voorzien van grind of split vind je hier handige honingraatroosters die je eronder kunt leggen om de losse stenen droog en goed beloopbaar te houden. Zo kan je bij alle weersomstandigheden optimaal genieten van de bestrating!

Afvoergoten voor tuin, terras of oprit

Een betegeld terras of nieuw aangelegde oprit is een aanwinst bij ieder huis. Maar als er na een flinke regenbui veel plassen water op blijven staan kan dat veel ergernis veroorzaken. Goed bestraten met een kleine helling is natuurlijk een eerste vereiste, maar door het extra plaatsen van een afvoergoot in je tuin of bij het terras of afwateringsputten tussen de tegels, klinkers of andere verharding zorg je ervoor dat al het regenwater direct weg kan lopen. Ook zijn ze erg handig bij het schoonmaken van het terras. Bij Praxis kan je verschillende soorten afwateringsputten en –goten kopen; moderne lange afvoergoten die aangesloten kunnen worden op het riool en erg praktisch zijn langs de rand van een betegeld terras, handige complete infiltratieputten die niet gekoppeld hoeven worden aan leidingen en vooral goed hun dienst doen onder een buitenkraan en milieuvriendelijke waterbuffers die ervoor zorgen dat overtollig regenwater gefilterd zijn weg vindt in de omringende grond.

Alles voor afwatering en bestrating voordelig bestellen bij Praxis

Niet alleen alles voor een goede afwatering bestel je eenvoudig en voor een scherpe prijs bij Praxis, ook alle andere artikelen die je nodig hebt voor de bestrating van je tuin vind je voordelig in onze winkel, zoals tegels, klinkers, grind, opsluitbanden, worteldoeken en al het nodige gereedschap om de klus goed aan te pakken. Natuurlijk kan je alles na je bestelling in een van onze filialen afhalen, maar we bezorgen het ook tegen geringe kosten gewoon bij je thuis, op ieder adres. Ook hebben we alle tips over bestraten en tegelen voor je verzameld in een handige instructie. Zo kan je goed voorbereid met Praxis aan de slag met je klus!

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten