Central Park gas- en houtskoolbarbecue Grand Brandon 10,5kW zwart

  • Inclusief opwarmrooster
  • 2 thermometers
  • 3 branders (3,4kW) + 1 zijbrander (2,5kW)
  • Gasbarbecue, houtskoolbarbecue en smoker in één
  • Kuip en deksel in gelakt staal
  • Verstelbare houtskoollade

Toon specificaties
Gemakkelijk thuisbezorgd

Wat zijn de specificaties?

Central Park Grand Brandon is een echte alleskunner. Met deze barbecue haal je niet alleen een gasbarbecue in huis, maar ook een houtskoolbarbecue en smoker. Deze barbecue is dan ook perfect voor feestjes of diners met grotere groepen. Er is voor ieder wat wils. De Grand Brandon is voorzien van roestvrijstalen handgrepen en 4 wielen om de barbecue gemakkelijk te verplaatsen. Over de gehele breedte van de barbecue is een plank verwerkt om extra opbergruimte te creëren.

De gasbarbecue is perfect voor de snelle barbecueër. Koppel de gasfles aan en je gasbarbecue is snel op temperatuur. Met twee gietijzeren grillroosters van 2 keer 25,5 x 44 cm grill je gemakkelijk de lekkerste gerechten. De 3 branders (10,5 kW) en zijbrander (2,5 kW) met piëzo ontsteking zorgen voor een gelijkmatige hitte over de gehele grill. Met de thermometer in het deksel kun je de temperatuur van je gasbarbecue nauwkeurig in de gaten houden. Na het barbecueën is het overgebleven vet gemakkelijk te verwijderen door het verwijderbare vet opvangbakje.

Met de houtskoolbarbecue creëer je die klassieke grillsmaak. De houtskoolbarbecue van de Grand Branden heeft een grilloppervlakte van 2 keer 25,5 x 44 cm op een grillrooster van geëmailleerd staal. Het grillrooster van de houtskoolbarbecue is in hoogte verstelbaar in 4 posities, zo is de garing van je diner goed te controleren. Je specerijen kun je kwijt in het opbergbakje. De temperatuur houd je gemakkelijk in de gaten met de thermometer in het deksel. Het as zal opgevangen worden in het verwijderbare opvangbakje, waardoor de barbecue in een mum van tijd schoon is.

De smoker geeft je groente en vlees een unieke barbecue smaak. Met een smoker kun je grillen, slow cooking en roken. Met een geëmailleerd stalen grill van 2 keer 19,5 x 34 cm kun je een heerlijk maal op tafel zetten. Door het compartiment onder de smoker is het mogelijk om tijdens het roken nieuwe briketten toe te voegen. Door de ventilatiegaten kun je zelf de luchtcirculatie en hitte regelen voor de perfect gegaarde maaltijd.

EAN: 5400107630783

Grilloppervlak
25,5 x 44 cm
Garantie
3 jaar
Materiaal
Gelakt staal
Geschikt voor
Tuin
Lengte
196 cm
Breedte
62 cm
Huismerken
Central Park
Bakhoogte
86 cm
Materiaal van het rooster
Gietijzer
Kleur
Zwart
Vermogen
10.5 kW
Type
Gas- en houtskool BBQ
Branders
4
Serie
Grand Brandon
Hoogte
127 cm

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires