• NaN

Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Autostoeltje kopen bij Praxis

Voor kinderen onder de 1,35 meter is een goedgekeurd kinderzitje in de auto verplicht. Het hangt van het lichaamsgewicht en lengte af of dit nu een baby-, peuter- of kinderstoeltje of stoelverhoger moet zijn. Een kind moet goed in het stoeltje passen, want dan pas kan een autostoel de beste bescherming bieden. Daarom zijn autostoeltjes ingedeeld in groepen naar lichaamslengte en/of lichaamsgewicht: groep 0 (0-10 kilo), groep 0+ (0-13 kilo), groep 1 (9-18 kilo), groep 2 (15-25 kilo) en groep 3 (22 tot 36 kilo). Autostoeltjes zijn stoeltjes die geschikt zijn voor groep 2 en/of 3. Voor groep 2 en 3 worden veel kinderstoeltjes gemaakt die bestaan uit een combinatie van stoel en stoelverhoger. Veilige en goedgekeurde autostoeltjes koop je nu voordelig bij de Praxis. Ga je liever op de fiets? Bestel dan één van onze fietsstoeltjes om de kids veilig mee te nemen.

Veilige autostoeltjes bij Praxis

De autostoeltjes van Praxis zijn getest en goedgekeurd volgens de Europese R44/04 norm. Natuurlijk is een juist gebruik en goede bevestiging daarnaast van groot belang voor de veiligheid. De autostoeltjes van Praxis hebben een verstelbare hoofdsteun en kunnen bevestigd worden met een 3-puntsgordel of 5-puntsgordel. Autostoeltjes met hoofdsteun en zijsteunen bieden de meeste veiligheid, omdat zij een betere bescherming geven bij een aanrijding van opzij. Stoelverhogers zonder rugleuning worden vanaf 2016 alleen nog maar goedgekeurd voor kinderen met een minimale lengte van 125 cm en gewicht van 22 kilo.

Autostoeltje online kopen bij Praxis

Praxis biedt je de relaxte mogelijkheid je autostoeltje vanuit huis te bestellen. Je kunt er direct je overige auto accessoires bij bestellen. Bescherm je kind bijvoorbeeld tegen het felle licht en de warmte van de zon met zonneschermen. Naast veilige autostoeltjes heeft Praxis veel artikelen om de veiligheid van je auto te optimaliseren. Je kunt op afspraak je bestelling direct en compleet afhalen bij de dichtstbijzijnde winkel van Praxis, maar je kunt je bestelling ook door Praxis thuis laten bezorgen.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten