image_1

Carpoint halogeen autolamp Premium H7 55W

 • Voor koplamp met dimlicht, groot licht en mistlicht voor
 • Geeft tot 10% beter zicht
 • Per stuk geleverd in blisterverpakking
 • Met E-keur

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Goed werkende verlichting is belangrijk. Je bent niet alleen beter zichtbaar in het verkeer, maar je hebt zelf ook beter zicht. De Carpoint halogeen autolamp Premium H7 is een koplamp met dimlicht, groot licht en mistlicht voor functie. Deze Premium uitvoering geeft tot 10% beter zicht. Deze 12V reservelamp heeft een vermogen van 55W, E-Keur en wordt per stuk geleverd in een blisterverpakking.

Het is verstandig om beide lampen tegelijk te vervangen. Naarmate de lamp meer branduren heeft, wordt de lamp doffer. Door beide lampen te vervangen, wordt dit probleem ondervangen en heeft de auto de juiste verlichting. Als één lamp defect raakt, volgt de andere lamp vaak.

Tip: Pak de halogeenlamp altijd bij de fitting vast en nooit aan het glas. Vette vingers kunnen inbranden en geven dan een zwarte aanslag op het glas. Hierdoor geeft de lamp minder licht en wordt de levensduur verkort. Gebruik bij het vervangen van de lamp een doekje voor het geval dat je de lamp alleen kunt monteren wanneer je deze bij het glas beet pakt.

EAN: 8711293392179

Specificaties
 • Algemeen
  Type auto accessoire
  Voorlicht
 • Technische kenmerken
  Vergelijkbaar Wattage gloeilamp
  55 W

Alternatieven