Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Protecton polyesterhars met verharder 250g

Protecton polyesterhars met verharder 250g

  • Voor het herstellen en dichten van gaten
  • Toepasbaar op ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester
  • Elastisch en bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

12,

99

10,

39

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Auto reparatieProtecton producten

Productomschrijving

De Protecton polyesterhars met verharder is geschikt voor het herstellen en dichten van gaten. De polyesterhars is toepasbaar op ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. De polyesterhars is geschikt voor auto’s, boten, caravans en surfplanken, of voor het creëren van voorwerpen. De Protecton polyesterhars is elastisch en bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden. De hars heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar. De polyesterhars is bestand tegen trillen en kan toegepast worden bij temperaturen tussen -30°C en 125°C.

Gebruik bij het herstellen van grote gaten de polyesterhars met een Protecton glasvezelmat of glasvezelvlies. De polyesterhars wordt geleverd in een blik met een inhoud van 250 gram en wordt geleverd met een tube verharder van 8 gram.
EAN:
  • 8711293463800

Productveiligheid

GHS02GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk bij inademing. Wordt ervan verdacht het ongeboren kind te schaden. Veroorzaakt schade aan gehoororganen bij langdurige of herhaalde blootstelling .
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. De nodige persoonlijke beschermingsuitrusting gebruiken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een arts raadplegen. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen.

Specificaties

  • Algemeen
    Type auto accessoire
    Reparatie
    Houtcertificering
    Product doesn't contain wood
    Garantie
    2 jaar
  • Technische kenmerken
    Met conditioner
    Substantie
    Vloeistof

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten