image_1

Protecton Underbody Waxcoating 500ml

 • Anti-roest beschermingsmiddel op wasbasis
 • Toepasbaar op oppervlakken van behandeld en onbehandeld metaal
 • Corrosiewering en bestand tegen weersinvloeden

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Protecton Underbody Waxcoating is een beschermingsmiddel tegen roest op wasbasis. De spray is toepasbaar op oppervlakken van behandeld en onbehandeld metaal. De anti-roest waxcoating is bestand tegen weersinvloeden, zout, water en zwakke zuren en basen. De Protecton waxcoating heeft een uitstekende beschermende werking tegen corrosie en is aan te brengen in meerdere dikke lagen. De inhoud bedraagt 500 ml.

EAN: 8711293087938

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Substantie
  Vloeistof
  Met conditioner
  Nee
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven