image_1

Protecton antisteenslag zwart 500ml

 • Beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen
 • Biedt bescherming tegen corrosie en is geluiddempend
 • Bestand tegen alle weersinvloeden en zuren en basen

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

De Protecton antisteenslag is een beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen. Deze anti-steenslag biedt bescherming tegen corrosie en is geluiddempend. Het antisteenslag is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

Breng de antisteenlaag in meerdere lagen aan. Na het drogen is de antisteenlaag zonder schuren over te spuiten met alle verfsystemen. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte. De inhoud bedraagt 500 ml.

EAN: 8711293463701

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
  Type auto accessoire
  Onderhoud
  Type autoaccessoire
  Reiniging en onderhoud
 • Technische kenmerken
  Substantie
  Vloeistof
  Met conditioner
  Nee
GHS02GHS07GHS09
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt huidirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven