Fiets

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Omafiets zwart 28 inch

  Omafiets zwart 28 inch

  Deze in klassiek zwart uitgevoerde omafiets beschikt over een dubbelgeveerd zadel, wielen van 28 inch, een lakdoek kettingkast, antislip pedalen en LED-verlichting van hoge kwaliteit. Het frame van de fiets is gemaakt van staal en de verlichting van de fiets wordt meegeleverd. Op het frame en de vork van de fiets zit 10 jaar garantie. Daarnaast zit op alle onderdelen 2 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  229.00
 • Afbeelding van Loopfiets roze/wit 12 inch

  Loopfiets roze/wit 12 inch

  Dit leuke loopfietsje in roze met witte kleurstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar (kledingmaat 98 tot 110). De luchtbanden hebben een diameter van 12 inch en het zadel is in hoogte verstelbaar.

  Vergelijk dit product
  49.00
 • Afbeelding van Reflection transportfiets dames mat zwart

  Reflection transportfiets dames mat zwart

  Deze dames Reflection Move Transportfiets is een stoere transportfiets voorzien van een praktische voordrager. Deze damsesfiets is uitgevoerd met een dubbelgeveerd zadel, lakdoek kettingkast en antislip pedalen en heeft 28" banden. Bovendien is de fiets voorzien van een ART-goedgekeurd slot voor het veilig wegzetten van je fiets. Deze fiets is ook als een herenmodel verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  289.00
 • Afbeelding van Loopfiets zwart/groen 12 inch

  Loopfiets zwart/groen 12 inch

  Dit leuke loopfietsje in zwart met stoere neon groene accenten is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar (kledingmaat 98 tot 110). De luchtbanden hebben een diameter van 12 inch en het zadel is in hoogte verstelbaar.

  Vergelijk dit product
  49.00
 • Afbeelding van Transportfiets Avant 28 inch

  Transportfiets Avant 28 inch

  Met deze klassieke transportfiets sla jij zeker de blits! De Avant beschikt over o.a. een stuurveer, dubbelgeveerd zadel, lakdoek kettingkast, en antisip pedalen. De fiets is 28 inch en verkrijgbaar in de kleur mat-zwart.

  Vergelijk dit product
  289.00
 • Afbeelding van Loopfiets blauw/wit 12 inch

  Loopfiets blauw/wit 12 inch

  Dit leuke loopfietsje in blauw met witte kleurstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar (kledingmaat 98 tot 110). De luchtbanden hebben een diameter van 12 inch en het zadel is in hoogte verstelbaar.

  Vergelijk dit product
  49.00
 • Afbeelding van Fietskrat zwart

  Fietskrat zwart

  Stevig zwart fietskrat van kunststof waarin je heel wat spulletjes kunt vervoeren. Eenvoudig met wat tiewraps te bevestigen op elke transportfiets.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Afbeelding van Damesfiets Urban Jeans

  Damesfiets Urban Jeans

  De damesfiets Urban Jeans is een leuke, moderne damesfiets met een extra stevig frame. De fiets heeft banden van 28" en is wit met blauwe jeans accenten op de jasbeschermer en de kettingkast. Tevens beschikt de fiets over een transportrek.

  Vergelijk dit product
  329.00
 • Afbeelding van Fietskrat roze

  Fietskrat roze

  Stevig roze fietskrat van kunststof waarin je heel wat spulletjes kunt vervoeren. Eenvoudig met wat tiewraps te bevestigen op elke transportfiets.

  Vergelijk dit product
  14.99