Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Douchecabine op maat

Welke douchecabine past het beste in jouw badkamer en hoe kun je jouw douchecabine op maat laten maken? Wij helpen je graag op weg!

Maatwerk douchecabines

Heeft jouw badkamer niet de standaard afmetingen en is het voor jou een grote zoektocht om de juiste douchecabine te vinden? Get Wet by Sealskin biedt vele doucheoplossingen met ruime stelmogelijkheden. Bijzondere situaties vragen echter om een maatwerkoplossing. Denk hierbij aan een verkorte zijwand, zodat deze op een bad kan worden geplaatst of een douchecabine direct onder een schuin dak. Praxis heeft deze service bij heel veel vestigingen. Je kunt de douchecabines zien in de winkel en wanneer je een douchecabine naar jouw smaak gevonden hebt, kun je deze op maat laten maken bij Sealskin!
Bekijk alle douchecabines

Stap 2

Download het PDF-bestand dat hoort bij je situatie, print het document uit en ga met het ingevulde formulier naar een deelnemende Praxis winkel.

Serie 205 | Subtiel solide

Alles is mogelijk met een douchecabine op maat in de C205 serie. Er is een oplossing te maken voor vrijwel iedere badkamer. Je hoeft alleen je situatie te meten en op het bestelformulier in te geven.

Glasopties
Standaard heeft de de douche 6mm helder veiligheidsglas. Bij een aantal producten kan je kiezen voor glas met een gesatineerde band voor net even wat meer privacy. Ook is glas met een antikalk coating mogelijk. Daarmee blijft je glas langer helder.

195cm hoog
De standaardhoogte van de douche is 195cm. Een inloop douche in deze serie is zelfs standaard 200cm! Korter kan natuurlijk ook als maatwerk oplossing. Je hoeft alleen je situatie te meten en op het bestelformulier in te geven.

Autoclose
Een C205 douchedeur is uitgevoerd met een autoclose techniek. Deze duwt de deur in een gesloten positie. De geïntegreerde magneetprofielen geven nóg meer zekerheid dat je douchet achter een gesloten deur.

Makkelijk te installeren
De douche is eenvoudig te installeren en na installatie nog af te stellen; je kunt tot maar liefst 2cm corrigeren. Zo weet je zeker dat je douche staat als een huis.

Serie 110 | Groot in kleine maten

Alles is mogelijk met een douchecabine op maat in de C110 serie. Er is een oplossing te maken voor vrijwel iedere badkamer. Je hoeft alleen je situatie te meten en op het bestelformulier in te geven.

Glasopties
Kies de stijl die bij je past. We kunnen de douche maken met helder of chinchilla veiligheidsglas of met een kunststof glas met druppel motief.

190cm hoog
De standaardhoogte van de douche is 190cm. Korter kan natuurlijk ook als maatwerk oplossing. Je hoeft alleen je situatie te meten en op het bestelformulier in te geven.

Autoclose
Een C110 douchedeur is uitgevoerd met een autoclose techniek. Deze duwt de deur in een gesloten positie. De geïntegreerde magneetprofielen geven nóg meer zekerheid dat je douchet achter een gesloten deur.

Makkelijk te installeren
De douche is eenvoudig te installeren en na installatie nog af te stellen; je kunt tot maar liefst 2,5cm corrigeren. Zo weet je zeker dat je douche staat als een huis.

Serie I AM | Transparante alleskunner

Alles is mogelijk met een I AM douchecabine op maat. Er is een oplossing te maken voor vrijwel iedere badkamer. Je hoeft alleen je situatie te meten en op het bestelformulier in te geven.

8mm veiligheidsglas
Het heldere veiligheidsglas van een I AM douche is maar liefst 8mm dik. En omdat er standaard een antikalk coating op zit, blijft hij ook langer helder.

200cm hoog
De standaardhoogte van een I AM douche is maar liefst 200cm. Korter kan natuurlijk ook als maatwerk oplossing. Je hoeft alleen je situatie te meten en op het bestelformulier in te geven.

Instelbaar autoclose
Een I AM douchedeur is uitgevoerd met een autoclose techniek. Deze duwt de deur in een gesloten positie. Deze gesloten positie is eenvoudig in te stellen. Je kunt de deur dus ook onder een hoek plaatsen.

Extra transparant, Extra ruim
I AM douches hebben geen profielen. Daarmee zijn ze extra transparant waardoor je badkamer groter lijkt. De deuren scharnieren op de muur, zodat je een extra brede instap hebt.

Deelnemende Praxis vestigingen