AMSTERDAM, 29 november 2021 – Al jaren is Praxis de nummer 1 in kerstbomen en dit jaar slaan we de handen in één met Radio 538 om nog meer mensen kennis te laten maken met onze kerstbomen. Van maandag 29 november t/m donderdag 2 december kunnen luisteraars namelijk tijdens het ‘Vroeg Pieken’ spel kans maken op een Praxis kerstboom én €538!

Vroeg Pieken bij Coen en Sander

Sinterklaas is nog niet het land uit, maar Coen en Sander van Radio 538 kunnen niet wachten tot de kerst. Daarom spelen ze deze week tussen 16:00 en 19:00 uur ‘Vroeg Pieken’. Elke dag speelt de band One Two Trio een melodie van een kerstnummer met de tekst van een ánder kerstnummer. Als de luisteraar beide nummers denkt te herkennen kan hij het antwoord doorgeven via de 538-app. In de studio staan twee kerstbomen met ieder een piek, één van Coen en één van Sander, waar een extra prijs in zit verstopt. Als de luisteraar in de uitzending komt en het antwoord goed heeft wint diegene een Praxis kerstboom én mag er een keuze worden gemaakt uit de twee pieken. In één piek zit €538, in de andere een foute Merry Praxis kersttrui. Deze trui is vorig jaar geïntroduceerd in onze kerstcampagne en werd meteen een gewild collectors item. Het wordt dus een spannend spel om helemaal in de kerststemming te komen én waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden! Meer informatie is te vinden op de website van Radio 538: www.538.nl/acties/speel-mee-met-vroeg-pieken-en-win-een-praxis-kerstboom-eur-538.

Haal je droomboom bij Praxis

De luisteraars die naast de prijs grijpen zijn natuurlijk van harte welkom in één van de 179 Praxis-winkels waar we echte kerstbomen verkopen. We bieden een groot assortiment bomen van hoge kwaliteit aan. Daarnaast zijn er in verschillende van onze winkels kerstmarkten waar alles te vinden is voor het gezellig maken van huis en tuin. En mochten klanten twijfelen over welke boom het beste bij hun past, dan kunnen ze gebruik maken van onze handige ‘Droomboom tool’ op www.praxis.nl/mijndroomboom. Met behulp van een aantal korte vragen vinden klanten zo makkelijk de perfecte kerstboom.