AMSTERDAM, 5 mei 2021 – Na 16 jaar heeft Praxis Harderwijk begin dit jaar afscheid genomen van de vertrouwde plek aan de Verkeersweg en is het team verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Knardijk West 12. De compleet nieuwe winkel is helemaal gericht op alles zo makkelijk mogelijk maken voor de klant en is inmiddels voor iedereen, zonder afspraak te bezoeken! Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, een duidelijke navigatie zodat producten eenvoudig te vinden zijn en natuurlijk een breed assortiment doe-het-zelf artikelen.

Nog meer keuze voor de klant

Hoewel de nieuwe winkel met 2.500 m² hetzelfde oppervlak heeft als de oude winkel, oogt de nieuwe winkel veel ruimer door de opzet en hoogte. Hierdoor is het ook mogelijk om een groter assortiment aan te bieden. Uiteraard zijn de bekende afdelingen zoals verlichting, verf (inclusief grote verfmengbalie), behang en raamdecoratie aanwezig en uitgebreid ten opzichte van de oude winkel. Daarnaast heeft de winkel een vergrote vloeren afdeling waardoor de klant nog meer keuzes heeft bij het inrichten van zijn/haar woning. Ook de bekende services van Praxis zoals het huren van een aanhanger of gereedschap, kluscontainer en de montage service zijn beschikbaar bij Praxis Harderwijk.

“Alles voor de complete klus”

Natuurlijk staat het vertrouwde team van Praxis Harderwijk klaar om de klant ook in de nieuwe winkel enthousiast te helpen en adviseren. Arno Bouwknegt, Winkelmanager, vertelt over de nieuwe winkel: ”In vijf weken hebben we met héél veel plezier hard gewerkt aan de opbouw van de nieuwe winkel en we zijn dan ook enorm trots op het eindresultaat. Bij het inrichten van de nieuwe winkel hebben we goed gekeken naar de behoefte van de klant in Harderwijk. Hierdoor is er een frisse, overzichtelijke winkel ontstaan met afdelingen die goed op elkaar aansluiten. Op deze afdelingen vinden klanten alles voor de complete klus. Tijdens de lockdown hebben we al heel wat klanten via ‘Bestel & Haal op’ en ‘Winkelen op afspraak’ mogen helpen. We zijn erg blij dat we de deuren nu officieel mogen openen en we de klanten het eindresultaat kunnen laten zien, we hebben er zin in!”