AMSTERDAM, 27 mei 2020 – Ook in deze bijzondere tijd opent Praxis nieuwe winkels. Zo kunnen klussers in Uithoorn en omstreken vanaf woensdag 3 juni terecht bij Praxis winkel nummer 194, een voormalige Multimate, aan de Wiegerbruinlaan 4A. De nieuwe Praxis-winkel beschikt over een groot assortiment en een flink aantal afdelingen zijn uitgebreid, waaronder verlichting, verf, vloeren en tuin. De medewerkers kijken er dan ook naar uit om de klanten vanaf 3 juni weer op de vertrouwde manier maar in een compleet nieuwe winkel te kunnen verwelkomen.

“Geen afdeling die niet is uitgebreid”

Hoewel de winkel zoveel mogelijk open bleef tijdens de verbouwing, was het soms best lastig om de werkzaamheden, het helpen van klanten en de maatregelen rondom het coronavirus te combineren. Een winkel verbouwen in deze bijzondere tijd is uitdagend, het winkel-team is dan ook zeer trots op het eindresultaat. Winkelmanager Tonny Komst vertelt hier enthousiast over: “De klanten kunnen vanaf 3 juni terecht in een compleet vernieuwde winkel, er is eigenlijk geen afdeling waar het assortiment niet is uitgebreid. In totaal is er 230 meter stelling met artikelen bijgekomen. Met name de afdeling Verlichting springt er uit, deze is voorzien van een uitgebreid assortiment voor binnen en buiten en er zijn zowel functionele als decoratieve lampen te vinden. Ook de afdeling Vloeren is flink uitgebreid en voorzien van een groot assortiment dat uit voorraad leverbaar is, inclusief bijbehorende plinten en ondervloeren. Daarnaast kunnen klanten hun hart ophalen bij de afdeling Verf, hier kan gekozen worden uit meer dan 35.000 kleuren die gratis kunnen worden gemengd. Als laatste is ook op de afdeling Tuin het aantal meters flink toegenomen.”

Vertrouwde service in nieuwe winkel

Wat niet veranderd is zijn de medewerkers die klaar staan om de klant op dezelfde klantgerichte wijze te adviseren. Het uitgangspunt bij Praxis Uithoorn is om klanten te helpen op een manier waarop de medewerkers zelf ook geholpen willen worden. Daarnaast kunnen klanten nog steeds gebruik maken van de vertrouwde zaag-, sleutel-, bezorg- en montageservice. Klussers in Uithoorn kunnen nu ook gebruik maken van de voordelen van het Praxis Plus loyaliteitsprogramma.

Feestelijke openingsacties

Om de opening van Praxis Uithoorn goed in te luiden zijn er van woensdag 3 tot en met zondag 7 juni diverse feestelijke acties. Zo krijgen klanten een gratis plantje bij hun aankoop en zijn er super deals zoals korting op een Black + Decker accu schroef/-boormachine en laminaat.