Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Regel ruw FSC 1,9x4,6x210cm
Regel ruw FSC 1,9x4,6x210cm 2
Regel ruw FSC 1,9x4,6x210cm 3

Regel ruw FSC 1,9x4,6x210cm

  • Geïmpregneerd hout
  • FSC-gecertificeerd
  • Duurzaam product

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

4,

29

3,

43

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

TerrasbalkenNo Name producten

Productomschrijving

Ontdek de ruwhouten regel van 19x46x2100 mm, een duurzaam en betrouwbaar product voor al jouw bouw- en timmerprojecten. Dit artikel is vervaardigd uit FSC- of PEFC-gecertificeerd hout, waardoor je een verantwoorde keuze maakt die bijdraagt aan het behoud van het milieu en het tegengaan van klimaatverandering.

Dankzij het keteldruk impregneren is dit houtproduct beschermd tegen weersinvloeden en houtrot, waardoor het bij correcte plaatsing en onderhoud een realistische levensduur van 10 jaar heeft. Je kunt dus vertrouwen op de duurzaamheid en lange levensduur van dit artikel. Bovendien garandeert Boers Tuinhout dat de afmetingen van dit product volledig overeenkomen met de omschrijving.

De ruwhouten regel is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu bezig bent met het bouwen van een terras, een schutting, een tuinhuis of andere constructies, deze regel biedt de stevigheid en stabiliteit die je nodig hebt. Bovendien kun je rekenen op de uitstekende kwaliteit van het hout, waardoor je projecten een professionele uitstraling krijgen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog gebruik van deze ruwhouten regel voor uw bouw- en timmerprojecten. Samen met Boers Tuinhout kun je bijdragen aan een beter milieu en genieten van de schoonheid en functionaliteit van dit artikel. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en nauwkeurige afmetingen - kies voor deze ruwhouten regel.
EAN:
  • 8716975004616

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    PEFC

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten