Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Shell afdichtmiddel Wet Seal & Fix zwart 310ml

Shell afdichtmiddel Wet Seal & Fix zwart 310ml

  • Geschikt voor natte ondergronden
  • Waterdichte verbinding

Toon specificaties

9,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Kit & lijmNo Name producten

Productomschrijving

Zorg voor een ijzersterke verbinding met Shell Tixophalte dichtingskit. De kit is te gebruiken op natte onergronden en ideaal voor het waterdicht afwerken van voegen, naden en meer.

De kit kan gebruikt worden voor verkleven van bitumineuze dakbedekkingen (inclusief APP- en SBS-gemodificeerde bitumen). Lijmen van EPS, PUR, PIR isolatieplaten en foamglass op metalen (geprofileerde Sendzimir verzinkte platen), hout en minerale ondergronden. Het waterdicht afwerken van voegen, naden en aansluitingen van dakranden, schoorstenen, lichtkoepels, dakdoorvoeringen. Inplakken van waterafvoeren en grindbakken. Dichten van lekken en uitvoeren van (nood)reparaties zelfs op natte ondergronden. Bevestigen van loodslabben, opstanden tegen binnenspouwblad en plakken van randstroken bij opgaand gevelwerk.

Verwerk de kit met een hand- of persluchtpistool. Een schone spuitmond is belangrijk voor een gelijkmatige dosering. Zorg dat de zuiger en de zuigerwand van de persluchtpistolen goed ingevet houden. Om hechting op een natte ondergrond te verkrijgen moet de afstand tussen de ondergrond en de spuitmond zo klein mogelijk en niet meer dan 3 mm zijn. De lijm in rillen/strepen of spotsgewijs aanbrengen, zodat het oplosmiddel kan verdampen. Factoren als temperatuur van de ondergrond, permeabiliteit van de te verkleven materialen en de laagdikte bepalen de open tijd en de uithardingssnelheid. Direct na het aanbrengen is de kleefkracht meestal voldoende om een geringe belasting te kunnen weerstaan. Maximale sterkte wordt na volledige uitharding bereikt. Het resultaat van de lijmverbinding is in sterke mate afhankelijk van de uitvoeringsomstandigheden. Plaats kokers/worsten niet in de zon of bij een warmtebron. Zorg tijdens het verwerken voor goede ventilatie. Shell Tixophalte kan gebruikt worden voor het verlijmen van kunststoffen zonder weekmakers. De verdraagzaamheid met polystyreen kan verschillend zijn. Bij grote laagdikten en hoge temperaturen kan het oplosmiddel aantasting en onthechting veroorzaken. Shell Tixophalte is niet overschilderbaar.
EAN:
  • 8711533020565

Productveiligheid

GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Voorzorgsmaatregelen treffen tegen ontladingen van statische elektriciteit. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. In geval van brand: blussen met geschikt blusmiddel.

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Schimmelwerend
    UV-bestendig
    i
    Zuurvrij
    Maximale temperatuurbestendigheid
    110 °C
    Vochtwerend
    Elastisch
  • Uiterlijke kenmerken
    Werking
    Dichtend
    Kleurfamilie
    Geel
  • Gebruiksgemak
    Overschilderbaar

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten