Hulp bij Kluskriebels!

Heb jij al kluskriebels? Maak je huis voorjaarsproof! Wat dacht je van een nieuwe vlonder in de tuin? Of een likje beits op de schutting? Ook jij bent gemaakt om te maken. Daarom helpen wij je graag op weg met inspirerende blogs, handige stappenplannen én de benodigde producten voor jouw klus.

Wat wordt jouw volgende klus? Meld je aan voor de nieuwsbrief, laat ons weten wat je volgende klus wordt en ontvang €5 korting én persoonlijke aanbiedingen!

Aanmelden nieuwsbrief

Welke klus kriebelt er bij jou?

Welke klus staat er bij jou op de planning? Om het je wat makkelijker te maken hebben wij een viertal klussen samengesteld die je niet mag vergeten dit voorjaar. We helpen je met workshops, blogs, stappenplannen en nog veel meer! Klaar om aan de slag te gaan?


Beits beschermt je tuinhout tegen verschillende weersinvloeden. Erg belangrijk dus! Ga jij aan de slag met buiten beits? Wij helpen je graag op weg!

aan de slag >


Een schutting geeft privacy én zorgt voor sfeer in de tuin of op het balkon. Ga jij aan de slag met het plaatsen van een schutting? Wij helpen je met tips en advies!

aan de slag >


Een vlonder zorgt voor een sfeervolle en warme look in de tuin. Ga jij aan de slag met het leggen van een vlonder? Bekijk hier hoe!

aan de slag >


Laminaat leggen is een stuk voordeliger en makkelijker dan andere vloeren. Fijne bijkomstigheid! Ga jij aan de slag met laminaat leggen? Lees je vast in!

aan de slag >

Nog meer inspiratie.....

Geen idee waar je moet beginnen? Laat je dan eens inspereren door middel van onze handige blogs, stappenplannen en koopadviezen!