• NaN

Kerstbomen bij Praxis

Ook dit jaar kan je bij Praxis terecht voor volle, donkergroene en zeer naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bij staan. Dat komt, omdat elke boom speciaal voor ons geteeld, gezaagd en gecontroleerd is. Rechtstreeks van familiekwekers. Praxis is niet voor niets de nummer 1 in kerstbomen!

De mooiste, echte kerstbomen koop je vanaf vrijdag 25 november bij jouw dichtstbijzijnde Praxis winkel.

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel 

Echte kerstbomen, voor het echte kerstgevoel!

Je stapt je huis binnen en de heerlijke dennengeur verwelkomt je. Een echte kerstboom heeft charme en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden. Bij Praxis kun je terecht voor echte kerstbomen in pot of gezaagd. Met zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken. Welke neem jij in huis?

Bekijk alle echte kerstbomen


Nordmann kerstboom

Een sfeervolle klassieker. De Nordmann kerstbomen hebben stevige takken met zachte naalden, die niet prikken. Hij heeft een mooie groene kleur en is zowel in pot als gezaagd verkrijgbaar.

Bekijk alle Nordmannen


Blauwspar Picea Pungens in pot

De blauwspar heeft een sierlijke piramidevorm en stevige takken die zware kerstballen en andere decoratie goed aankunnen. De boom is blauw, heeft scherpe naalden en valt niet uit.

Bekijk de Blauwspar in pot


Omorika in pot

Deze Servische spar heeft een sierlijke, smalle piramidevorm en past daardoor ook in kleinere ruimtes. De boom heeft glimmende naalden met een zilvergrijze onderzijde.

Bekijk de Servische spar in pot

Ook de mooiste kunstkerstbomen vind je bij Praxis

Liever iets minder onderhoud en wat meer gemak? Dan is een kunstboom een geweldige keuze. Er is geen uitval van takken en je kunt je boom helemaal zelf de vorm geven die jij mooi vindt. Spreid takken uit voor een grote, volle boom of houd ze dicht bij elkaar voor een smalle boom. Een kunstboom wordt zo een echte kunst.

Bekijk alle kunstkerstbomen


Central Park kunstkerstboom Canadian Deluxe

Deze traditionele kunstkerstboom is klassiek groen en 150 cm tot 210 cm groot. Hij beschikt over een metalen voet, is vlamvertragend en is geschikt voor binnen.

Canadian Deluxe kunstkerstboom


Central Park kunstkerstboom Highland

Hoe groot wil jij je boom hebben? Deze klassieke, groene kunstboom is verkrijgbaar van 150 cm tot wel 240 cm. Ook is hij vlamvertragend en komt hij met metalen voet.

Highland kunstkerstboom


Central Park kunstkerstboom verlicht

Met deze voorverlichte kunstkerstboom creëer je in een handomdraai een feestelijke sfeer. Deze boom is verkrijgbaar van 60 cm tot 225 cm. De lampjes zijn voorzien van ledverlichting en geven verschillende soorten warm licht.  

Verlichte kunstkerstboom


Central Park kunstkerstboom besneeuwd

Met deze besneeuwde kunstkerstboom maak je een magische sfeer in huis. Deze boom is verkrijgbaar van 90 cm tot 210 cm. De grotere boom komt inclusief metalen voet. 

Besneeuwde kunstkerstboom


Onze feestelijke kerstmarkt is open!

Het is al Kerst bij Praxis! In verschillende Praxis winkels organiseren we kerstmarkten vol inspiratie. Van kerstverlichting tot decoratie en van kerstbomen tot de leukste doe-het-zelf-projecten. 

Vind een kerstmarkt in de buurt

Praxis Kerst Special

Bereid je voor op de kerst met Praxis! Deze kerst special zit boordevol bomen, kerstdecoratie, kersttrends, maak-het-zelf-ideeën en inspiratie!
bekijk de kerst special

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten