Kärcher stoomreinigers

Met SC stoomreinigers van Kärcher geef je vuil geen kans en maak je vrijwel alle oppervlakken moeiteloos en hygiënisch schoon. Dankzij het uitgekiende toebehoren zijn veel traditionele reinigingsmiddelen niet meer nodig en kom je zelfs in de kleinste kiertjes. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk met de SC serie van Kärcher.

 
 

Het beste middel tegen bacteriën is heel eenvoudig: hete stoom.

De stoomreinigers van Kärcher doden 99,99%* van alle huishoudelijke bacteriën op harde oppervlakken, kranen, tegels, spiegels en dergelijke. Huishoudelijke bacteriën hebben zo vrijwel geen kans.

Het geheim van reinigen met stoom is gebaseerd op de krachtige combinatie van druk, snelheid en temperatuur. Microscopische stoomdeeltjes dringen door tot in moeilijk bereikbare kieren en de kleinste hoekjes om vuildeeltjes grondig op te lossen. Bij reinigen met stoom worden geen chemische schoonmaakmiddelen gebruikt, zodat er op de schone vloer geen resten kunnen achterblijven. Hierdoor wordt alles ook echt schoon.

* Dit is bevestigd door een studie van het gerenommeerde laboratorium Enders uit Stuttgart.

 

Vloer

Reinig je vloer. Of het nu hout is of steen, de stoomreinigers van Kärcher maken jouw vloer grondig en hygiënisch schoon.

Gasfornuis

Week vieze etens- en vetresten los en reinig je gasfornuis snel en efficiënt.

Spiegels

Ook spiegels zijn geen probleem voor de stoomreinigers. Met het speciale mondstuk laat je spiegels weer glanzen.

 

Keuken

Of het nou om het aanrecht, de kraan of het werkblad gaat. Met de SC serie krijg je keuken weer schoon en hygiënisch voor de volgende maaltijd.

Badkamer

In de badkamer kun je het bad, de douchekop, de kranen en het sanitair eenvoudig en snel schoon krijgen met de stoomreinigers van Kärcher.

 

De SC 1 handstoomreiniger

De compacte SC 1 handstomer van Kärcher reinigt zonder enig reinigingsmiddel en is ideaal voor gebruik in en om het huis. De SC 1 reinigt op een betrouwbare manier alle soorten harde oppervlakken en doodt 99.99% van de huishoudelijke bacteriën. Deze compacte handstomer is ideaal voor een snelle, maar toch grondige tussentijdse reiniging en maakt door de handige accessoires zowel tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine spleten en voegjes schitterend schoon.


 • Compact en handig in gebruik
 • Doodt 99,99% van de huishoudelijke bacteriën
 • Snel gebruiksklaar
 • Handig bij te vullen watertank (250 ml)

Meer informatie

Type: Handstoomreiniger
Vermogen: 1.200 W
Maximale druk: 3.0 bar
Breedte: 127 mm
Lengte: 321 mm
Hoogte: 186 mm
Gewicht: 1.580 gr
Opwarmtijd: 3 minuten
Inhoud reservoir: 250 ml
Garantie: 2 jaar

De handstoomreiniger wordt geleverd met de volgende accessoires: 2x stoombuis (50 cm), vloermondstuk "Classic" + doek, puntsproeier, powersproeier handsproeier met doekje, ronde borstel (zwart).


 

De SC 2 stoomreiniger

De Kärcher SC 2 stoomreiniger is een krachtige en praktische stoomreiniger, die chemische schoonmaakmiddelen overbodig maakt en 99,99% van de huishuidelijke bacteriën doodt. Door de grote capaciteit van de watertank kun je een oppervlakte van maar liefst 75 m² schoon stomen, zonder de tank bij te hoeven vullen. De SC 2 is hiermee ideaal voor het reinigen van alle harde oppervlakken, het opfrissen van kleding en zelfs voor het ontdooien en schoonmaken van de vriezer.


 • Doodt 99,99% van de huishoudelijke bacteriën
 • Reinigen van harde oppervlakken en kleding
 • Verwijderen van kalkaanslag
 • Extra accessoires voor diverse schoonmaakklussen
 • Totaal te reinigen oppervlak/tankinhoud: ± 75 m²

Meer informatie

Type: Stoomreiniger
Vermogen: 1.500 W
Maximale druk: 3.2 bar
Breedte: 254 mm
Lengte: 260 mm
Hoogte: 380 mm
Gewicht: 2.900 gr
Opwarmtijd: 6,5 minuten
Inhoud reservoir: 1 L
Garantie: 2 jaar

De stoomreiniger wordt geleverd met de volgende accessoires: stoomslang (2 meter), vloermondstuk "Comfort", vloerdoek, puntstraalsproeier, handsproeier met doekje, ronde borstel (zwart) en ontkalkingssticks.


 

De SC 3 stoomreiniger

De Kärcher SC 3 is de snelste stoomreiniger aller tijden! De SC 3 is klaar voor gebruik na een opwarmtijd van amper 30 seconden. De snelle en continu hervulbare watertank zorgt voor non-stop reinigen en bespaart tijd. De SC 3 doodt 99.99% van de huishoudelijke bacteriën en door het ingebouwde ontkalkingspatroon ontkalkt het water automatisch, wat zorgt voor een langere levensduur van de machine. Het vermogen van 1900 W zorgt voor meer schoonmaakkracht, waardoor het schoonmaken sneller en efficiënter afgehandeld wordt. Dit maakt de stoomreiniger SC 3 tot een zeer snelle, krachtige en praktische stoomreiniger, ideaal voor elk huishouden!


 • Doodt 99,99% van de huishoudelijke bacteriën
 • Snelle opwarmtijd: 30 sec.
 • Totaal te reinigen oppervlak/tankinhoud: ± 75 m²
 • Extra accessoires voor diverse schoonmaakklussen
 • Indicatie voor watertekort

Meer informatie

Type: Stoomreiniger
Vermogen: 1.900 W
Maximale druk: 3.5 bar
Breedte: 236 mm
Lengte: 253 mm
Hoogte: 360 mm
Gewicht: 3.140 gr
Opwarmtijd: 30 seconden
Inhoud reservoir: 1 L
Garantie: 2 jaar

De stoomreiniger wordt geleverd met de volgende accessoires: stoomslang (2 meter), vloermondstuk "Comfort", vloerdoek, puntstraalsproeier, handsproeier met doekje en ronde borstel (zwart). Het ontkalkingspatroon kan ook los worden geleverd als accessoire.


 

Kärcher ronde borstelset

Microvezel doekenset keuken

Microvezel doekenset badkamer

Kärcher katoenen doekense

Kärcher microvezel vloerdoeken

Kärcher microvezel vloerdoeken

Bio-ontkalker (9 sticks)

 

Bekijk de Kärcher stoomreinigers in actie

 
 

 
 • image01

  pointe /point/

  Dance performed on the tips of the toes

  X
 • image02

  port de bras /ˌpôr də ˈbrä/

  An exercise designed to develop graceful movement and disposition of the arms

  X
 • Toelichting energielabel voor stofzuigers

  Vanaf 1 september 2014 hebben stofzuigers, die door fabrikanten nieuw op de markt worden gebracht, een energielabel. Het heeft energieklassen van A tot G en is verplicht door een Europese richtlijn.

  Stofzuigers met een vermogen van meer dan 1600 Watt mogen vanaf die datum niet meer op de markt gebracht worden. Daarmee wordt 62 kWh de bovengrens aan het gemiddelde jaarlijkse energiegebruik van nieuwe stofzuigers. Je kan onzuinigere stofzuigers zonder energielabel nog wel in de winkel tegenkomen als deel van oudere partijen in het assortiment.

  Vanaf 1 september 2017 gelden er strengere maximumnormen voor het energiegebruik van stofzuigers die op de markt gebracht worden. Dan zal het label energieklassen van A+++ tot D tellen. De bovengrens wordt dan 900 Watt. Dat betekent een een gemiddeld jaarverbruik van maximaal 43 kWh.

  Een huishouden verbruikt jaarlijks gemiddeld 3400 kWh aan stroom. De stofzuiger maakt doorgaans 1 à 2 procent van een stroomrekening uit.


 • image04

  a·da·gio /əˈdäjō/

  A movement or composition marked to be played adagio

  X
 • image05

  frap·pé/fraˈpā/

  Involving a beating action of the toe of one foot against the ankle of the supporting leg

  X
 • image06

  glis·sade /gliˈsäd/

  One leg is brushed outward from the body, which then takes the weight while the second leg is brushed in to meet it

  X
 • image07

  je·té /zhə-ˈtā/

  A springing jump made from one foot to the other in any direction

  X
 • image08

  pi·qué /pēˈkā/

  Strongly pointed toe of the lifted and extended leg sharply lowers to hit the floor then immediately rebounds upward

  X
 • image09

  ar·a·besque /ˌarəˈbesk/

  Position of the body supported on one leg, with the other leg extended behind the body with the knee straight

  X
 • image10

  bal·le·ri·na /ˌbaləˈrēnə/

  A female ballet dancer

  X
Kärcher logo

Met de diverse stoomreinigers kun je elke klus aan en reinig je nagelschoon, zonder chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken. De Kärcher stoomreinigers helpen je alles echt schoon te krijgen en houden. Bekijk hier alle Kärcher producten.