Filtres

 • Inclusief
1 produit

  3M veiligheidsset
  3M veiligheidsset
  Veiligheidssets

   Veiligheidssets kopen bij Praxis

   Sommige klussen brengen een aantal risico’s voor de veiligheid met zich mee. Om jezelf te beschermen tegen lawaai, scherpe voorwerpen en rondvliegende deeltjes en (schadelijke) stoffen, heeft Praxis diverse veiligheidsartikelen in het assortiment. Zo geven de veiligheidssets van Praxis, bestaande uit een veiligheidsbril, fijnstofmasker en gehoorbescherming, direct veel bescherming bij veel voorkomende klussen, zoals sloop- of voegwerkzaamheden, frezen, boren en dergelijke. Je koopt deze veiligheidssets heel voordelig bij Praxis.

   Veiligheidssets voor bescherming ogen, oren en luchtwegen

   Bij sommige beroepen zijn veiligheidsmaatregelen als veiligheidsbrillen en stofmaskers verplicht, maar ook bij alledaagse klussen ben je soms beter af met diverse voorzorgsmaatregelen. Dat is zeker het geval als je gaat klussen met schadelijke stoffen of wilt werken met materialen die splinters kunnen afgeven. Zo kunnen bij het zagen van hout splinters wegschieten om maar een voorbeeld te geven. Ogen kunnen hierbij blijvend beschadigd raken als je voor onvoldoende bescherming zorgt. Met een veiligheidsbril bescherm je de ogen tegen de schadelijke stoffen en deeltjes die in de lucht hangen. De meeste veiligheidsbrillen zijn voorzien van glazen van een gehard kunststof (polycarbonaat). Een ruimzichtbril kan over een eigen bril gedragen worden. Het sluit zodanig aan op het gezicht dat er geen stofdeeltjes of vloeistoffen onder kunnen komen. Het is belangrijk dat je goed zicht hebt, zeker als je met materialen werkt of een klus doet waar veiligheidsrisico’s aan verbonden zijn. Als je veiligheidsbril het zicht belemmert door krassen, doe je er verstandig aan een nieuwe te kopen. Bij Praxis koop je een veiligheidsbril al voor een klein prijsje. Oordoppen geven al een heleboel gehoorbescherming, maar voor extreem veel lawaai kun je beter gehoorkappen gebruiken. Oordoppen moeten wel goed in het hoorkanaal worden aangebracht, anders zul je geen baat bij hebben. Stofmaskers beschermen je tegen het inademen van schadelijke stoffen en stofdeeltjes in de lucht.

   Voordelige veiligheidsartikelen bij Praxis

   Op het gebied van veiligheid heeft Praxis van alles in huis. Van werkschoenen tot oordoppen, je vindt het bij Praxis. Praxis heeft alles om je goed te beschermen tijdens het klussen, maar ook voor onderweg denkt Praxis aan de veiligheid. Om veilig op pad met de auto te gaan, kun je een keuze maken uit diverse artikelen, van gevarendriehoek tot EHBO-doos. Bekijk ons volledige, voordelige assortiment veiligheidssets in onze Praxiswinkel. Je kunt onze veiligheidssets ook online bestellen. Ze liggen de volgende dag voor je klaar of ze worden netjes thuisbezorgd.