• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Veiligheid
 4. Terug naar Brandbeveiliging
 5. Terug naar Gas- en rookmelders

Gas- en rookmelders

Filteren

Sorteren op
i

  Energiebron

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Bezorg- en ophaalopties

  Geluidsdrukniveau

  Inclusief accu/batterij

  Kleurfamilie

  Met Smart home technologie

  Methode van plaatsen

  Type accu/batterij

  Type melder

  Serie
  i

  Met aan/uit-schakelaar

  Met Wi-Fi

64 producten
Sorteren op:
i

Alecto koolmonoxidemelder COA3920 7 jaar sensor en display wit

Alecto koolmonoxidemelder COA3920 7 jaar sensor en display wit

Thuisbezorgd / Ophalen

20% KEUZEKORTING

26,

99

21,

59

Gas- en rookmelders koop je bij Praxis

Rookmelders kunnen van levensbelang zijn bij een brand. Het is belangrijk dat iedereen tijdig gealarmeerd wordt wanneer er brand uitbreekt zodat de brand op tijd geblust kan worden, de brandweer ingeschakeld kan worden en iedereen in je huis zich bewust is van de situatie. De meeste rookmelders werken op batterijen en de geven op tijd aan als de batterij leeg raakt, zorg dat je je rookmelder dus tijdig vervangt! Naast rookmelders is het ook belangrijk om een koolstofmonoxidemelder in je huis te hebben. Koolstofmonoxide is namelijk geurloos, maar met een melder hoor je een alarm wanneer de waarden in de lucht te hoog zijn! Bij Praxis hebben we een ruim assortiment aan gas- en rookmelders.

Kies een rookmelder die aansluit bij jouw situatie

Heb je een huis met meerdere verdiepingen? Dan is het bijvoorbeeld handig te kiezen voor koppelbare rookmelders zodat je - ook wanneer je op zolder bent - direct op de hoogte bent bij brand op de beneden etage. Ben je vaak van huis? Dan is een slimme rookmelder voor jou misschien wel de beste keuze! Hierbij krijg je op je smartphone een melding wanneer de rookmelder iets detecteert en kun je hier vanaf een afstand op schakelen door de brandweer in te schakelen! Bij Praxis bieden we een ruim assortiment rookmelders, zoals Alecto rookmelders en Nest rookmelders.

Een veiliger huis met brandbeveiliging van Praxis

Met een rookmelder van Praxis maak je je huis veiliger. Je wil natuurlijk dat jouw huis en familie goed beveiligd zijn in het geval dat er ooit brand uitbreekt. Zorg daarom dat je een plan voor brandbeveiliging maakt, dat volgens de regels van brandexperts in elkaar zit. Sommige brandbeveiliging is vanzelfsprekend. In de keuken heb je een blusdeken nodig om een mogelijke vlam in de pan in de kiem te smoren. In de buurt van apparatuur die mogelijk koolmonoxide produceert zoals een koelkast, installeer je een koolmonoxidemelder op de juiste hoogte. Bovendien is het belangrijk te zorgen voor goede rookmelders en brandblussers waar je deze nodig hebt. Zorg dat je op elke verdieping een brandblusser hebt, net als rookmelders op elke verdieping, en in slaapkamers en gangen.

Heb je de rook- en gasmelders gevonden die aanlsuiten bij jouw situatie? Je bestelt ze snel en eenvoudig online bij Praxis en er zijn regelmatig rookmelder aanbiedingen!

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten