Geisers kopen bij Praxis

Een geiser kies je niet zomaar. Omdat kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hier even belangrijk zijn, stelde Praxis hieronder een slim en kwalitatief aanbod samen. Je vindt er geisers in alle vermogens, prijzen en grootten. Een ding staat daarbij voor ons centraal: de beste geisers leveren aan de beste prijzen. Bovendien kun je in onze shop je keuze maken in een oogopslag. Je krijgt meteen een volledig overzicht en kunt gelijk ook online bestellen.

De Praxis geisers

Cointra en Eccotemp zijn de topleveranciers waarop wij rekenen voor de productie van onze geisers. Bijzonder is ongetwijfeld de draagbare Eccotemp buitengeiser (doorstromer) CE-5L. Die is erg eenvoudig te transporteren en zo uiterst geschikt voor buitengebruik. Je kunt hem al aansluiten op een gasfles en hij wordt geleverd inclusief slang en drukregelaar. Bovendien krijg je daar ook nog eens een passende douchekop bij, met een eigen schakelaar. Je zet hem aan en de geiser treedt meteen in werking: je hebt haast onmiddellijk warm water. Daarvoor heb je niet eens een elektrische aansluiting nodig. De geiser werkt voorts zowel op propaan als op butaan en produceert geen waakvlam.

Onze topaanbieding is de Cointra Optima propaangeiser COB-14p. Deze geiser is bedoeld voor binnengebruik en heeft een inhoud van 13,7 liter per minuut. Hij koppelt dit aan een vermogen van 23,8 kW, zodat je hem eenvoudig op meerdere punten kunt aftappen. Bijzonder is hier vooral de compacte vorm waarin Optima het reusachtige vermogen weet te gieten. Bovendien werkt ook deze geiser op batterijen, zodat er geen waakvlam is en de veiligheid optimaal wordt gegarandeerd. De geiser wordt geleverd inclusief twee RVS waterslangen, adapters, batterijen en montageset.

Ben je toch niet op zoek naar een geiser? Dan zoek je misschien een boiler of andere cv-oplossing. Hiervoor kun je altijd even een kijkje nemen bij ons gereedschap en installatiemateriaal. Je vindt alles met betrekking tot verwarming en airconditioning bij het installatiemateriaal. Hier kun je bijvoorbeeld ook eens onze cv-ketels bekijken.

Je Praxis geiser kiezen

Typisch aan geisers is dat ze het water opwarmen terwijl het door de ketel stroomt, (daar waar de boiler het water op een vaste temperatuur houdt). Daarom kunnen ze meestal slechts één kraan van warm water voorzien. Kleinere modellen worden meestal gebruikt in de keuken, terwijl grotere modellen bijvoorbeeld in de badkamer terechtkomen. Geisers zijn meestal goedkoper dan boilers en kunnen altijd warm water produceren. Wel kun je hier minder eenvoudig op je waterstroom besparen.