Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Inhoud
 • Kleur
3 producten

  Bonfix Ketel aansluitpakket
  Alleen online
  Bonfix Ketel aansluitpakket
  Aansluitpakketten
  Bonfix Renovatiepakket CV-ketel
  Alleen online
  Bonfix Renovatiepakket CV-ketel
  Aansluitpakketten
  Flexibel aansluitpakket CV-ketel
  Alleen online
  Flexibel aansluitpakket CV-ketel
  Aansluitpakketten

   Voordelig aansluitsets voor de CV bij Praxis kopen

   Ga je aan de slag met de verbouwing van je woning en wil je een nieuwe CV ketel aansluiten of het leidingwerk naar een bestaande ketel vernieuwen, dan kan je bij Praxis voordelig handige complete aansluitpakketten kopen waarbij je alle benodigdheden in een keer bij de hand hebt. Daarbij kan je kiezen uit speciale sets voor het aansluiten van een nieuwe ketel, speciale renovatiesets die bedoeld zijn voor het vervangen van een ketel en flexibele leidingsets die het je makkelijk maken om een nieuwe ketel aan het bestaande leidingwerk te koppelen.

   Alles bij de hand voor het aansluiten van je HR of combiketel

   Bij Praxis vind je als installateur en handige doe-het-zelver al het installatiemateriaal om een nieuwe verwarming, CVketel of airconditioning aan te sluiten. En ga je een nieuwe HR-ketel ophangen en aansluiten op alle leidingen zoals water en gas, dan heb je daar een aantal verschillende onderdelen voor nodig in de juiste maten. Die kan je allemaal los in ons assortiment kopen, maar wil je het jezelf makkelijk maken, dan kies je een van onze speciale CV aansluitpakketten, want daarin hebben we alle nodige onderdelen vast voor je verzameld. Zo bevatten de pakketten onder andere een expansievat met console, de nodige knelkoppelingen in de juiste maat, vul- en aftapkraan, gaskraan, overstortventiel en uiteraard een handige vulslang. Voor deze klus ga je natuurlijk goed voorbereid te werk, en heb je daar nog advies bij nodig, ga dan even naar ons klusforum bij voor de makers.

   CV aansluitmateriaal, HRketels, boilers en geisers voordelig bij Praxis bestellen

   Ook nog een nieuwe CVketel nodig? Dan kan je die bij Praxis ook voordelig kopen, zo hebben we bijvoorbeeld in ons assortiment zuinige HR combiketels van Remeha of Intergas. En uiteraard vind je bij ons allerlei modellen radiatoren en verwarmingen waarmee je het in alle kamers van je huis behaaglijk kan maken. Heb je nog een andere warmwatervoorziening nodig, dan heb bieden we je ook een ruime keuze aan voordelige boilers en geisers van bijvoorbeeld Daalderop en Cointra. Via onze webshop kan je zo alles wat je nodig hebt voor je CV eenvoudig bij elkaar verzamelen en bestellen. Je kunt je bestelling dan klaar laten leggen in het Praxis filiaal van je keuze of je laat het gewoon op het adres van je klus bezorgen, want we maken je het graag makkelijk!