Filteren

6 producten

  HepVo stankafsluiter 32mm + adapters
  Alleen online
  HepVo stankafsluiter 32mm + adapters
  Waterafvoertoebehoren
  HepVo stankafsluiter 40mm + adapters
  Alleen online
  HepVo stankafsluiter 40mm + adapters
  Waterafvoertoebehoren
  Sencys gummiring 5|4" dop sifon 32
  Sencys gummiring 5|4" dop sifon 32
  Waterafvoertoebehoren
  PPC buis niet verlijmbaar 40mm x 1 meter wit
  PPC buis niet verlijmbaar 40mm x 1 meter wit
  Waterafvoertoebehoren

   Goedkoop waterafvoertoebehoren voor het toilet bij Praxis kopen

   Ga je een nieuwe badkamer of toiletruimte realiseren en wil je daar een mooi fonteintje of wasbakje bij plaatsen, dan kan je bij Praxis alle benodigdheden kopen om de waterafvoer daarvoor goed en netjes aan te sluiten. Zo verkopen we niet alleen verschillende soorten sifons, zwanenhalzen en ppc of pvc buizen, maar we hebben ook diverse maten afvoerpluggen, afvoerzeefjes, rubberen ringen, stankafsluiters, afvoerontluchters, wartels en sifonrozetten voor een nette aansluiting van de afvoerbuizen in de wand. Voor de aansluiting van een wandtoilet vind je hier ook de juiste wandclosetaansluiting en we hebben verschillende overgangsmanchetten waarmee je verbindingen kunt maken tussen afvoerbuizen van ongelijke maat.

   Handige Praxis oplossingen voor een goede waterafvoer

   Het aanleggen van een afvoer bij een wastafel of toilet lijkt vaak een eenvoudige klus, en vaak is het dat ook. Maar het kan soms aardig ingewikkeld worden als je nieuwe afvoeren en buizen op bestaand rioleringswerk moet aansluiten. Dan heb je de juiste verbindingsstukken en overgangsstukken nodig om alles goed te kunnen koppelen. Daarvoor kan je bij Praxis als doe-het-zelver en als professionele loodgieter alle nodige accessoires kopen in diverse maten zodat dat aansluiten zeker gaat lukken. En ook hebben we daarbij handige oplossingen voor zaken die je soms tegen kunt komen bij deze klus; want als je bijvoorbeeld liever geen traditionele zwanenhals bij je fontein wilt dan kan je in plaats daarvan een rechte stankafsluiter kopen die je zowel horizontaal als verticaal kan monteren, en heb je last van een borrelende afvoer, dan is het ook handig om een beluchter te kopen. Nog meer klusadvies of inspiratie nodig? Kijk dan even bij ons klusadvies over sanitair of stel jouw specifieke vraag aan Voor De Makers.

   Waterafvoertoebehoren, fonteintjes en pvcbuizen voordelig bij Praxis bestellen

   Natuurlijk is jouw nieuwe toilet of badruimte niet compleet zonder een mooi fonteintje en bij Praxis kan je daarvoor uit verschillende voordelige modellen kiezen. Ook mooie smalle, die perfect in een kleine toiletruimte passen. In onze collectie vind je ook prachtige fonteinkranen, handdoekhaakjes en zeephouders die de plek om je handen te kunnen wassen helemaal af maken. Heb je nog toch nog meer klusbenodigheden nodig zoals bijvoorbeeld pvc buizen, bochten en moffen voor de riolering, kijk dan even bij de afvoerbuizen. We hebben altijd alles beschikbaar in onze Praxis filialen maar ons webshop assortiment is net zo voordelig en compleet, dus kan je hier alles wat je nodig hebt via een paar muisklikken bij elkaar verzamelen en bestellen.